×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  T-Power, 200 caps

  Testo Up - Effektiv optimering og økning av kroppens egne hormonsystem, med muskeloppbygging og økt treningsprestasjon som resultat!

  Les mer
  349 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 820862

  Testo Up - Effektiv optimering og økning av kroppens egne hormonsystem, med muskeloppbygging og økt treningsprestasjon som resultat!

  • Sammensatt av emner som alle virker positivt for kroppens hormonsystem
  • Kan tilby økt prestasjon, muskeloppbygging og libido
  • Inneholder D-asparaginsyre som bevarer normale tesosteronnivåer
  • Beriket med sibirsk ginseng som motvirker tretthet og gir energi

  Det mannlige kjønnshormonet testosteron spiller en viktig rolle for mannens vitalitet og helse, og er nødvendig for muskeloppbygging og gir dermed forbedrede treningsresultater. Med årene synker egenproduksjonen noe som resulterer i dårligere restitusjonsevne, vanskeligheter for å utvikle styrke og muskler samt minsket seksuell evne.

  Nå har Swedish Supplements med Testo Up kommet med en nøye avveid løsning der man har tatt vitenskapelig testede emner i rette doser for å oppnå en maksimering av den egne hormonproduksjonen.

  Testo Up har et revolusjonerende transportsystem med blant annet levende bakterieflora som markant øker absorpsjonsevnen hos de tilsatte planteekstraktene.

  Swedish Supplements har utrustet Testo Up med rikelige mengder DAA (D-asparaginsyra) som har en annerkjent effektiv virkning som muskeløker. En dosering av Testo Up tilbyr hele 3000 mg DAA!

  Andre virksomme emner som optimerer synergien i Testo Up:

  • 3,4-divanillyltetrahydrofuran – brennesleekstrakt, som resuderer nivået av SHBG (sex hormone binding globuline) og på den måten øker nivået av fritt testosteron i blodet. SHBG er et emne som binder opp testosteron og gjør det ubrukelig for muskelvekst.
  • Agaricus bisporus-ekstrakt - som har en potent antiøstrogen virkning. Østrogen kan bidra til en økt fettinnlagring, spesielt hos menn. Antiøstrogener har evnen til å kunne øke testosteronnivået hos menn.
  • Fenugreek ekstrakt (Bukkehornskløver) – velkjent og brukt i lang tid siden urten inneholder over 100 fytokjemiske ingredienser som furostanol saponiner samt steroidale saponoider. Tradisjonelt har bukkehornskløver blitt brukt for å øke libidoen og styrke immunforsvaret.

  Ovenstående komponenter utgjør bare et utvalg av alle de ingrediensene som gjør Testo Up til en verdig vinner blant muskeløkere. Som prikken over i'en har Swedish Supplements selvfølgelig addert avveide mengder Sink og Vitamin D som både har en viktig funksjon i å sikre en kontrollert testosteronproduksjon.

  Anbefalt dosering: Ta 3 kapsler sammen med et stort glass vann. Overskrid ikke anbefalt dosering på 6 kapsler/dag. 

  Antall doseringer per forpakning: 66

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte en variert kost. Ment til fysisk aktive personer over 18 år. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke brukes av gravide eller ammende. 

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  2 Customer Review(s)

  per side

  2 Customer Review(s)

  per side
  Innhold Per 3 kapsler
  D-asparaginsyre 1125 mg
  Fenugreek ekstrakt 40% sapponines Greucin (triginella foenum folium) 225 mg
  Avena Sativa ekstrahert for Avencosides sapponider, steroler, flavonoider 112,5 mg
  Zingiber Officinale 75,75 mg
  3,4 Divanil-tetra-Hydrofuran (Urtica Diocia folium) 75,75 mg
  Portobello (agaricus bisporus fructus) 75,75 mg
  Panax Ginseng 5% ginsenosider 37,5 mg
  Transreservatol 98% Trans-3,5, 4'-trihydroxystilbene (vitis vinifera fructus) 9,37 mg
  Sink glukonat  32,25 mg
   Hvorav Sink 4,69 mg / 47%*
  Kolekalsiferol Vit D3 1000IE 9,38 mcg / 94%*
  L Casei Pro (probiotisk aktiv bakterie) 5X10
  * - Prosent av daglig referanseinntak.

   

  Ingredienser: D-asparaginsyre, Bukkehornskløverekstrakt, Sjampinjongekstrakt, Grønnhavreekstrakt, Transreservatol 98%, Brennessleekstrakt, Ingefærekstrakt, Ginsengrot, Sink glukonat, aktiv bakteriekultur av L-Casei, kapsel: gelatin (fra storfe), fargeemne: titandioksid, E131.

  Allergiinformasjon: Produsert i lokaler som også håndterer melk, egg og soya.