×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -36%

  Pre and intra-workout Pack

  Pre and Intra-workout-pakken består av et produkt som skal tas før trening og en som skal tas under trening. Begge med det formål å gi deg mest mulig ut av treningen!

  Les mer

  Price as configured: 319 kr *

  498 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETSPPWOBCAA

  Pakken inneholder:

  • 1 x Supreme PWO, 250 g: Potent prestasjonsøker med velprøvde ingredienser i godt proporsjonerte doser. Brukes før trening for å gi deg gode forutsetninger for å prestere bra.
  • 1 x Supreme BCAA: Forfriskende BCAA som forhindrer nedbrytning av musklene samt mental trøtthet under rreningen. Brukes under treningsøkten.

  Les mer om produktene

  • Supreme PWO 250 g

   Supreme PWO

   Ta treningsøkten til et nytt nivå med Star Nutritions Supreme PWO – en effektiv prestasjonsøker med testede ingredienser i gode doser.

   • Øker styrke, pump og utholdenhet.
   • Pigger opp og forsterker fokuset
   • Minimerer produksjonen av melkesyre
   • Gjennomprøvde ingredienser
   • Prester bedre -> få et bedre resultat

   Effektive ingredienser i virksomme doser. Dette er en enkel fremgangsoppskrift på en god prestasjonsøker, og det er nettopp det Star Nutritions Supreme PWO tilbyr: Testede ingredienser i rett mengde – verken mer eller mindre.

   Hvordan fungerer Supreme PWO?

   Supreme PWO inneholder en ingrediensblanding som er valgt med omhu og som fungerer for å gi en ekte energi-kick samtidig som den forbedrer utholdenheten og øker styrken. Ingrediensene som er ansvarlige for den respektive effekten er:

   • Kreatin og beta-alanin samarbeider for å øke styrken, utholdenheten og for å minimere produksjonen av melkesyre.
   • Koffein er en testet stimulant som pigger opp og øker motivasjonen, mens rosenrotekstrakt bidrar til å beholde fokuset gjennom hele treningsøkten.
   • Kombinasjonen av L-citrullin, L-arginin, rødbetekstrakt og L-norvalin øker blodtilførselen til musklene, noe som 1) øker pumpingen, og 2) styrker utholdenheten via en forbedret næringstransport til de arbeidende musklene.

   Doseringsinstruksjoner: Bland 16,5 g (1 skje) med 250 ml vann. Drikkes 15-30 minutter før trening.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Ikke overskrid det anbefalte daglige inntaket. Oppbevares utenfor rekkevidde for småbarn. Høyt koffein-innhold (200 mg/dose). Anbefales ikke for barn, gravide eller ammende kvinner.

   Innnhold

   Per 16.5 g

   Kreatin

   3 g

   L-arginin

   2000 mg

   L-citrullin

   3000 mg

   Betaalanin

   3000 mg

   Rødbetekstrakt 

   2000 mg

   Koffein

   200 mg

   L-norvalin

   200 mg

   Vitamin B6

   1.4 mg (100%*)

   Næringsinnhold

   Cherry

   Per 100 g

   Cherry

   Per 16.5 g

   Tropical Fruit Punch Per 100 g

   Tropical Fruit Punch Per 16.5 g

   Energi

   1489 kJ / 350 Kcal

   245 kJ / 57 Kcal

   1470 kJ / 346 Kcal

   242 kJ / 57 Kcal

   Fett

   0.1 g

   0.0 g

   0.1 g

   0.0 g

   hvorav:

   mettet fett

   0.0 g

   0.0 g

   0.0 g

   0.0 g

   Karbohydrat

   12.9 g

   2.1 g

   14.6 g

   2.4 g

   hvorav:

   sukkerarter

   2.9 g

   0.4 g

   3.1 g

   0.5 g

   Protein

   71.5 g

   11.8 g

   71 g

   11 g

   Salt

   0.02 g

   0.0 g

   0.03 g

   0.0 g

    

   Cherry Ingredienser: Kreatinmonohydrat, L-arginin AKG, L-citrullin, beta-alanin, rødbetekstrakt (Beta vulgaris), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, antiklumpemiddel (kalsiumsilikat, silisiumdioksid), koffein vannfri, L-norvalin, resistent dekstrin, søtningsmiddel (acesulfam-K, sukralose), rosenrotekstrakt (Rhodiola rosea L), pyridoksin HCl.

   Tropical Fruit Punch Ingredienser: Kreatinmonohydrat, L-arginin AKG, L-citrullin, beta-alanin, rødbetekstrakt (Beta vulgaris), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, antiklumpemiddel (kalsiumsilikat, silisiumdioksid), koffein vannfri, L-norvalin, resistent dekstrin, søtningsmiddel (acesulfam-K, sukralose), rosenrotekstrakt (Rhodiola rosea L), fargestoff (betakaroten), pyridoksin HCl.

  • Supreme BCAA 200 g

   Supreme BCAA

   Supreme BCAA er en utrolig god BCAA fra Star Nutrition. Den finnes i tre ulike smaker, hvorav en av dem er beriket med koffein.

   • Stimulerer muskeloppbygging og restitusjon
   • 6 gram BCAA/porsjon
   • En smak med koffein (150 mg/porsjon) – perfekt før/under trening og i løpet av dagen!
   • Tre gode smaker
   • Beriket med L-glutamin
   • Sukkerfri

   Supreme BCAA er en klassisk BCAA fra Star Nutrition. BCAA brukes for å stimulere muskeloppbygging og restitusjon. En av smakene er beriket med en velutprøvd mengde koffein, noe som gjør den ekstra godt egnet i forbindelse med trening eller i løpet av dagen.

   Hva er BCAA?

   BCAA står for «Branched Chained Amino Acids», og på norsk kan det oversettes til «grenede aminosyrer». BCAA er tre av de aminosyrene som finnes naturlig i protein. Akkurat de tre grenede aminosyrene har vist seg å spille en unik rolle når det gjelder å stimulere muskeloppbygging.

   Beriket med L-glutamin

   I tillegg til BCAA inneholder Supreme BCAA også L-glutamin. L-glutamin er den aminosyren som omsettes i høyest grad i kroppen, og som brukes av personer som vil øke muskeloppbyggingen og styrke immunforsvaret i forbindelse med trening.

   Tre gode smaker

   Supreme BCAA finnes i tre gode smaker, hvorav en (Cola) er beriket med koffein. Koffein bidrar til at man føler seg opplagt og fokusert, og det gjør Cola-smaken ekstra godt egnet dersom du drikker BCAA i forbindelse med trening eller i løpet av dagen.

   Tilberedning og anbefalt daglig dose: Bland 10 g (1 måleskje) pulver med 250 ml vann. Brukes i forbindelse med trening.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

   Ytterligere informasjon, kun Cola-smak: Høyt koffeininnhold (60 mg/100 ml). Anbefales ikke for barn og gravide eller ammende kvinner.

   Ingredienser, Raspberry Peach: BCAA 2:1:1 (L-leucin, L-isoleucin, L-valin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-leucin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-glutamin, syre (eplesyre), aroma, søtstoffer (sukralose, acesulfam-K), fargestoff (rødbeterød).

   Ingredienser, Vanilla Pear: BCAA 2:1:1 (L-leucin, L-isoleucin, L-valin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-leucin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-glutamin, syre (eplesyre), aroma, søtstoffer (sukralose, acesulfam-K), fargestoff (klorofyllinkobberkompleks).

   Ingredienser, Cola: BCAA 2:1:1 (L-leucin, L-isoleucin, L-valin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-leucin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-glutamin, syre (eplesyre), aroma, søtstoffer (sukralose, acesulfam-K), fargestoff (sukkerkulør), koffein.

   Innhold, Raspberry Peach & Vanilla Pear Per 10 g
   L-leucin 4 g
   L-glutamin 2 g
   L-isoleucin 1 g
   L-valin 1 g

   Innhold, Cola Per 10 g
   L-leucin 4 g
   L-glutamin 1.95 g
   L-isoleucin 1 g
   L-valin 1 g
   Koffein  150 mg

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.