×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Supreme ISO PRO 100, 900 g

  Supreme Isopro 100 fra Delta Nutrition er et avansert proteintilskudd, inneholder isolert og hydrolyserert protein med høy råvarekvalitet.

  Les mer

  fr. 359,00 kr

  Ordinær pris: 449,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 005R

  Supreme Isopro 100 fra Delta Nutrition er et avansert proteintilskudd, inneholder isolert og hydrolyserert protein med høy råvarekvalitet, for de som krever det lille ekstra!

  • For den kvalitetsbevisste atleten
  • Finnes i flere gode smaker
  • Stimulerer muskeloppbyggingen
  • Påskynder opphentingen

  Supreme Isopro 100 er ett proteintilskudd som består av protein fra 3 ulike kilder, samtlige med høyeste kvalitet og renhet! Basen består av et cross flow prosessert mikrofiltrert myseproteinisolat som har en optinal sammensettning av aminosyrer og en høy biologisk verdi.

  Myseproteinisolatet kompletteres med to ekslusive varianter av hydrolysert protein som bidrar med et konsentrert tilskudd av vekststimulerende peptider. Det faktum at proteinet hydrolyseres gjør at det dels blir ekstra rent og dels at det tas opp veldig mye raskere enn inntakt protein i kroppen. Det raskere opptaget medfører at fordeler som effektivere stimulanse av muskelproteinsyntesen og økt frisetting av tilveksthormoner.

  Takket være de omsorgsfulte utvalgte kvalitative råvarende er Supreme Isopro 100 et premiumprodukt som kombinerer et fortreffelig næringsinnehold med en like fortreffelig smak. Fettinneholdet er veldig lavt (bare 2%) og laktoseinneholder har blitt redusert slik at produktet også kan inntas av personer med laktosintoleranse. Supreme Isopro 100 er også fri fra aspartam og gluten.

  Anbefalt dosering: 1,5 måleskjeer (30 g pulver) blandes med 2-3 dl vann eller melk. innta 3-4 ganger om dagen for beste mulige effekt. Innta mellom måltidene eller direkte etter fysisk aktivitiet.

  Informasjon: Dette er et proteinpulver for komplettering av protein til den hverdagslige kosten. 

  Allergiinformasjon: Produseres i et lokale der også melk, egg og soya håndteres.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Innhold per dosering (30 g) respektive per 100 g

   

    per 30 g per 100 g
  Energi 113 kcal 378 kcal
  Protein 26,1 g 87 g
  Karbohydrater 0,9 g 3 g
  Fett 0,6 g 2 g
   

   

  Ingredienser: Myseproteinisolat, myseprotein, kasein, naturlig smakstoffer, aroma, søtstoffer (acesulfam-K, sukralose).