×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Supreme BCAA 200 g

  Star Nutrition er en leskende BCAA fra Star Nutrition. Tre gode smaker, hvorav en av dem er beriket med koffein.

  Les mer

  fr. 149 kr

  Ordinær pris: 199 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6692R

  Supreme BCAA

  Supreme BCAA er en utrolig god BCAA fra Star Nutrition. Den finnes i tre ulike smaker, hvorav en av dem er beriket med koffein.

  • Stimulerer muskeloppbygging og restitusjon
  • 6 gram BCAA/porsjon
  • En smak med koffein (150 mg/porsjon) – perfekt før/under trening og i løpet av dagen!
  • Tre gode smaker
  • Beriket med L-glutamin
  • Sukkerfri

  Supreme BCAA er en klassisk BCAA fra Star Nutrition. BCAA brukes for å stimulere muskeloppbygging og restitusjon. En av smakene er beriket med en velutprøvd mengde koffein, noe som gjør den ekstra godt egnet i forbindelse med trening eller i løpet av dagen.

  Hva er BCAA?

  BCAA står for «Branched Chained Amino Acids», og på norsk kan det oversettes til «grenede aminosyrer». BCAA er tre av de aminosyrene som finnes naturlig i protein. Akkurat de tre grenede aminosyrene har vist seg å spille en unik rolle når det gjelder å stimulere muskeloppbygging.

  Beriket med L-glutamin

  I tillegg til BCAA inneholder Supreme BCAA også L-glutamin. L-glutamin er den aminosyren som omsettes i høyest grad i kroppen, og som brukes av personer som vil øke muskeloppbyggingen og styrke immunforsvaret i forbindelse med trening.

  Tre gode smaker

  Supreme BCAA finnes i tre gode smaker, hvorav en (Cola) er beriket med koffein. Koffein bidrar til at man føler seg opplagt og fokusert, og det gjør Cola-smaken ekstra godt egnet dersom du drikker BCAA i forbindelse med trening eller i løpet av dagen.

  Tilberedning og anbefalt daglig dose: Bland 10 g (1 måleskje) pulver med 250 ml vann. Brukes i forbindelse med trening.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

  Ytterligere informasjon, kun Cola-smak: Høyt koffeininnhold (60 mg/100 ml). Anbefales ikke for barn og gravide eller ammende kvinner.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Ingredienser, Raspberry Peach: BCAA 2:1:1 (L-leucin, L-isoleucin, L-valin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-leucin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-glutamin, syre (eplesyre), aroma, søtstoffer (sukralose, acesulfam-K), fargestoff (rødbeterød).

  Ingredienser, Vanilla Pear: BCAA 2:1:1 (L-leucin, L-isoleucin, L-valin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-leucin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-glutamin, syre (eplesyre), aroma, søtstoffer (sukralose, acesulfam-K), fargestoff (klorofyllinkobberkompleks).

  Ingredienser, Cola: BCAA 2:1:1 (L-leucin, L-isoleucin, L-valin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-leucin (inneholder emulgeringsmiddel (solsikkelecitin)), L-glutamin, syre (eplesyre), aroma, søtstoffer (sukralose, acesulfam-K), fargestoff (sukkerkulør), koffein.

  Innhold, Raspberry Peach & Vanilla Pear Per 10 g
  L-leucin 4 g
  L-glutamin 2 g
  L-isoleucin 1 g
  L-valin 1 g

  Innhold, Cola Per 10 g
  L-leucin 4 g
  L-glutamin 1.95 g
  L-isoleucin 1 g
  L-valin 1 g
  Koffein  150 mg