×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Mulberries

  Veldig godt og sunt bær med rikt vitamin og mineralinnhold fra Superfruits. Perfekt å ha i morgengrøten, fruktsalaten eller som snacks.

  Les mer
  79 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A3704-5R

  Superfruit Mulberries - Morbær

  Morbær (Morus alba L.) har under lang tid vært et meget viktig tre i Asia på grunn av at silkeormen, som spinner silketråder, kun spiser morbærtreets blader. Derfor vokser også treet i store deler av Asia men finnes også i Europa. Det finnes alt ifra hvite, rosa og røde til sorte morbær og trærne de vokser på er mellom 5-20 meter høye. Morbær har lenge blitt brukt i tradisjonell folkemedisin og man har funnet skrifter helt fra antikke tider i Kina og Hellas. Man kan bruke alle forskjellige deler på og fra morbærstreet, fra røttene og bladene til frukten. Morbær har fått mye plass i media den siste tiden for sin evne å stabilisere blodsukkernivået og øke det gode kolesterolet.


  Morbær inneholder mye Vitamin C, Vitamin K, Jern og Kalsium men også andre viktige næringsstoffer som polyfenoler, flavonoider, protein, steroider, triterpener, Astragalin og Isoquercitrin. Morbær er også en god kilde for Resveratrol som fungerer både som antioksidant og antikoagulant. Superfruits morbær er plukkede rett fra trærne og tørkede i solen for att du skal kunne spise dem året rundt. Superfruits Morbær er dessuten økologiskt dyrkede i henhold til USDA NOP sertifisering. Superfruit synes at man skall spise en håndfull hvite morbær om dagen fordi det er godt og sunt. Morbærene er søte og nøttige til karakteren. Spis dem som de er, legg i salater og bruk i matlaging og smoothies. Bland gjerne med noen av våre andre bær og du får en spennende mix.

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Ingredienser: Morbær (Morus alba L.)

  Opprinnelsesland: Tyrkia, Asia
  Klassifisering: 1 (Høyeste klasse)
  Tilvirkningsprosesse: Soltørking
  Sulfering: Nei
  Søtning: Nei
  Andre tilsetninger: Nei
  Ekologi: Dyrkede og sertifiserte i henhold til USDA NOP og EU 2092/91
  Oppbevaring: Oppbevares best mørkt, tørrt og svalt.

  Anbefalt daglig inntak: 10-20g (Tilsvarer 70-140g fersk frukt, eller 1-2 porsjoner av ditt daglige inntak av fersk frukt og grønnt, RDI 500-600g/dag)

  Forsiktighet: Morbær bør ikke spises av personer som vet med seg selv att de er overfølsomme mot frukten. Overkonsumsjon av tørkede bær og frukter kan ha lakserande effekt.

  Nettovekt: 450g (Tilsvarer minst 3,1kg fersk frukt)

  Næringsdeklaration: per 100g
  Kcal/Kj 296/1243
  Protein 10g
  Kullhydrater 64g
    -sukker 42g
  Kostfiber 10g
  Fett 0g
  Vitamin C 286mg (476%)
  Jern 10mg (71%)
  Kalsium 198mg (25%)
  Natrium 88mg