×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Blueberry pulver, 90 g

  Superfruit Blueberry er 100% naturlige, inneholder mye antioksidanter og næringsstoffer. Kjent for sin antioksidative evne å bidra til hjerte- og karrhelse.

  Les mer
  238 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A4911-4

  Superfruit Blueberry pulver, 90 g

  Superfruit Blueberry er 100% naturlige, inneholder mye antioksidanter og næringsstoffer. Kjent for sin antioksidative evne å bidra til hjerte- og karrhelse.

  Superfruits 100% naturlig frysetørkede blåbærspulver. Superfruits Blueberry-pulver er gjort på hele frysetørkede ville Blåbær, er usøtet og inneholder ingen tilsetninger.

  Frukten Blåbær/ Vaccinium myrtillus L. er rik på næringsstoffer, spesielt antioksidanter. Blåbærene er kjente for sin antioksidative evne å bidra til hjerte- og karrhelse i allmennhet. Superfruits Blueberry vokser vilt og plukkes i de Nordiske land og runt Østersjøen.

  Antixodianter som f. eks Antocyaner i Blåbær har en antioksidativ effekt som kan beskytte kroppens celler og bidra til en god helse.


  Anbefalt daglig inntak:  1 Måleskje (ca 3g) daglig.

  Blåbærspulveret tilsetts med fordel i juice, andre drikker, yoghurt samt smoothies.Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Ingredienser:  100 % Ekologiskt frysetørket Blåbærspulver (Vaccinium myrtillus L.).

  Opprinnelsesland:  Nordiske land samt Polen.

  Innhold:  90 g (Tilsvarer ca 630 g ferske Blåbær.)

  Oppbevaring:  Oppbevares tørrt i rumstemperatur og utilgjengelig for barn. Åpnet forpakning bør brukes opp innen 30 dager.

  Forsiktighet:  Produktet bør ikke tas av personer som vet med seg selv at de er overfølsomme mot blåbær eller andre skogsbær. Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold.