×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Acai pulver

  Superfruits Açaí har opp til 6 ganger så mye antioksidanter som blåbær og inneholder ca 30 ganger mer Antocyaniner enn rødvin. Bland i din morgen-smoothie.

  Les mer
  239 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A3704-7R

  Superfruit Acai pulver

  Gjør din egen Açaí-smoothie eller berik frokostyoghurten med Superfruits antioksidantrike og 100% naturlige frysetørkede Açaí pulver. En enkel måte å gjøre din morgen litt godere og din dag litt kvikkere .

  Superfrukten Açaí/Euterpe oleracea Mart. er rik på næringsstoffer, spesielt antioksidanter. Açaí-bæret vokser vilt på palmetrær i Amazonas reinskog i Sydamerika. I Brasilia har man spesielt utviklet et stort bruk av Açaí for tradisjonellt folkmedisinskt bruk.

  Açaí har opp til 6 ganger så mye antioksidanter som blåbær og inneholder ca 30 ganger mere Antocyaniner enn rødvin. Superfruits pulver består til 100% av frysetørket Açaí og vi bruker ingen tilsetninger. En ekstremt konsentrert kilde til antioksidanter med andre ord.

  Kosttilskudd
  Anbefalt inntak: 1 Måleskje (ca 3g) daglig. Açaí-pulveret tilsettes med fordel i vann eller andre drikker, yoghurt samt smoothies. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides .

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Ingredienser: Açaí bæreksrakt (Euterpe oleracea Mart.). Frukten er opprinnelig fra Brasil.

  Deklarasjon per dagsdose om 1g: Açaí bærekstrakt: 1g

  Innhold: 90g (Tilsvarer 630g Açaí fruktpuré)

  Oppbevaring: Oppbevares tørrt i rumstemperatur og utilgjengelig for barn. Åpnet emballasje bør oppbevares i kjøleskap og forbrukes innen 30 dager, lukkes ordentlig.

  Forsiktighet: Produktet bør ikke tas av personer som vet med seg selv at de er overfølsom mot Açaí. Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold.

  Næringsdeklarasjon: Per 3g
  Kcal 15
  Kullhydrater 0g
  hvorav sukker 0g
  Protein 0,3g
  Totalt Fett 1,4g
  hvorav mettet 0,4g
  Omega 6 0,2g
  Omega 9 0,8g
  Kalsium 10,5mg (1%*)
  Kalium 30mg (1%*)
  Natrium 1,8mg
  Kostfiber 0,9g
  Vitamin C 9mg (11%*)
  Antocyaner 12mg
  Polyfenoler 147mg
   ORAC  >2800 µmoTE
  * % av Anbefalt dagligt inntak.