×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -20%

  ZMA STAR, 90 caps

  ZMA fra Star Nutritions er er et velbalansert og meget populært kosttilskudd med sink og magnesium, som tilbyr en rekke fordeler for din trening!

  Les mer

  fr. 159,20 kr

  Ordinær pris: 199 kr

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6580

  ZMA fra Star Nutritions er er et velbalansert og meget populært kosttilskudd med sink og magnesium, som tilbyr en rekke fordeler for din trening!
   
  • Sink fremmer vedlikehold av normal hormonproduksjon
  • Forbedrer søvnkvaliteten
  • Magnesium opprettholder et effektivt proteinsyntese og normal muskelfunksjon
  • Lettvinte kapsler
   
  ZMA er en kombinasjon av mineralene sink og magnesium, og er veldig populært og velbrukt hos de fleste seriøse atleter.
   
  Sink trenger man for å bevare normale testosteronnivåer og for å fremme et velfungerende immunforsvar. Magnesium bidrar til et effektivt proteinsyntese, normal muskelfunksjon og god elektrolyttbalanse. Når man kombinerer dem forbedres din søvnkvalitet noe som er viktig for restitusjonen og en fortsatt progressiv fysisk utvikling.
   
  Star Nutritions ZMA er dessuten beriket med Vitamin B6 for økt absorpsjon i kroppen og kommer i lettdoserte kapsler.
   
  Anbefalt dosering: 2 kapsler tas daglig, forslagsvis før nattesøvn. Prøv å unngå inntak av kalsiumrike matvarer i direkte forbindelse med inntak da dette kan påvirke opptaketet.
   
  Antall doser per boks: 45
   
  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Forvares utenfor rekkevidde for småbarn. Den angitte anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er ment for friske personer over 18 år. Om du er gravid, ammende eller behandles med for sykdom bør du alltid kontakte din lege før du bruker produktet. 

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  3 Customer Review(s)

  per side

  3 Customer Review(s)

  per side
  Varebetegnelse: Kosttilskudd med vitamin B6 og mineralene sink og magnesium.
   
  Innehold: 120 kapsler.
   
  Innehold per 1 kapsel
  Magnesium 125 mg 33%*
  Sink 11 mg 110%*
  Vitamin B6 4.2 mg 300%*
  *Prosent av ADI (anbefalt daglig inntak)
   
  Ingredienser:  Magnesium (magnesiumsitratmagnesiummalat, magnesiumlaktat), vegetabilsk kapsel (stabiliseringsmiddel [hydroksypropylmetylcellulose]), sinkglukonatpyridoksin-HCl, antiklumpemiddel (vegetabilsk magnesiumsalter av fettsyrer, silikondioksid).