×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Star Gear Fitness Band

  Fitness Band fra Star Nutrition Gear er et praktisk redskap for allsidig trening – et uvurderlig verktøy for både nybegynnere og proffer!

  Les mer

  fr. 134,25 kr

  Ordinær pris: 179,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 1095-01R

  Star Gear Fitness Band

   Fitness Band fra Star Nutrition Gear er et praktisk redskap for allsidig trening – et uvurderlig verktøy for både nybegynnere og proffer!

  • Dynamisk trening
  • Legg til belastning
  • Reduser belastning
  • Oppvarming og stretching
  • 100 % gummi

  Treningsgummibånd er blitt stadig mer vanlig blant de som trener – både hjemme og på kommersielle treningsstudioer – de siste årene. Det er lett å forstå hvorfor! De er bærbare, allsidige, lette å bruke og effektive. I tillegg til å redusere eller legge til belastning i tradisjonelle styrketreningsøvelser, kan båndene også brukes til oppvarming, rehabilitering og stretching.

  Progressiv motstand

  Gummibåndene har en såkalt progressiv motstand – det innebærer at jo mer de strekkes ut, jo høyere blir belastningen. Det er nettopp denne egenskapen som gjør båndene så anvendelige. Til forskjell fra vanlige, frie vekter eller maskiner, der belastningen er den samme gjennom hele bevegelsen, byr gummibåndtrening på dynamisk motstand som er lettest i starten av bevegelsen (der man er som svakest) og tyngre mot slutten av bevegelsen (der man er som sterkest).

  5 forskjellige nivåer

  For å få en belastning som er tilpasset akkurat din styrke i de forskjellige øvelsene, finnes båndene i fem forskjellige motstandsnivåer. Alle båndene har samme lengde (2080 mm) og tykkelse (4,5 mm), men de varierer i bredde.

  Farge

  Bredde

  Motstand

  Rød

  13 mm

  4,5 - 11 kg

  Svart

  22 mm

  11 - 22,5 kg

  Lilla

  32 mm

  15,5 - 38,5 kg

  Grønn

  44 mm

  22,5 - 54,5 kg

  Blå

  64 mm

  29,5 - 79,5 kg

  Eksempel på øvelser

  Stretching (bakside lår)

  Ligg flatt på ryggen og plasser en fot i båndets løkke. Ta tak med begge hender og trekk forsiktig mot deg. Prøv å holde benet så rett som mulig.

  Redusere belastning (chins)

  Fest båndet i chinsstangen og plasser begge føttene i den hengende løkken. Trekk deg opp til du har haken over stangen og gå kontrollert tilbake til utgangsposisjonen.

  Legge til belastning (knebøy)

  Tre båndet med hver sin løkke rundt respektive ende av skivestangen. Forankre båndet mot underlaget ved å feste det i plattformen eller stå på det med begge føttene.

  Kun bånd (triceps)

  Fest båndet rundt en høyt plassert stang og ta et nøytralt grep med begge hendene. Trekk kontrollert nedover. Prøv å holde albuene inntil kroppen.

  For mer inspirasjon til øvelser - les denne artikkelen:

  20 øvelser med gummibånd du kan gjøre hjemme eller på gym»

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.