×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  SmartSupps Beta Alanine, 750g

  SmartSupps Beta-alanine er et effektivt og prisgunstig kosttilskudd med rent beta-alanin. Bedrer prestasjonsevnen ved intensive treningsformer

  Les mer
  299,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 9019094

  SmartSupps Beta-alanine er et prisgunstig kosttilskudd bestående av 100 % beta-alanin. Motvirker melkesyre, styrker utholdenheten og bedrer resultatene!

  * 100 % beta-alanin

  * Motvirker melkesyreproduksjon – bedrer utholdenheten!

  * 150 porsjoner/pose

  * For intensive treningsformer som styrketrening, crossfit og intervaller

  * Prisgunstig og dokumentert effektivt

  Beta-alanin er en klassiker i kosttilskuddssammenheng, som brukes på grunn av sin dokumentert effektive evne til å forbedre melkesyretoleransen. SmartSupps Beta-alanine er et tilskudd med 100 % beta-alanin av høy kvalitet – til best tenkelige pris!

  Hvordan fungerer beta-alanin?

  Beta-alanin er en aminosyre som øker mengden av karnosin i musklene. Karnosin er et stoff som er nødvendig for å opprettholde musklenes pH-verdi. Eller, for å si det på en mer dagligdags måte, som brukes for å motvirke melkesyre. Effekten av å innta beta-alanin er dermed at du kan trene hardere og lenger før du begrenses av sure og stive muskler.

  Hvordan kan kvaliteten være høy når prisen er lav?

  Alle produkter fra SmartSupps er utviklet med ett hovedsakelig mål: Å tilby høy kvalitet til en markedsledende pris. Dette kan høres ut som en motsetning, men er like fullt mulig med riktig planlegging.

  Kort fortalt oppnås dette ved å bruke mindre tid og penger på design, markedsføring og innovative emballasjeløsninger, kombinert med økte innkjøpsvolumer. Resultatet er at prisen kan holdes nede, uten at det påvirker råvarekvaliteten.

  Bruk: 0,5 ts (≈ 2,5 g) 2 ganger daglig. Bland med ≈ 250 ml vann. Brukes når som helst i løpet av dagen.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Overskrid ikke det anbefalte daglige inntaket. Oppbevares utilgjengelig for barn.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Innhold

  Per 5 g

  Beta-alanin

  5 g

  Bruk: 0,5 ts (≈2,5 g), 2 ganger per dag. Blandes med ≈250 ml vann. Bruk når som helst i løpet av dagen.

  Ingredienser: Beta-alanin.