×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Sloow Carbs +, 1280 g

  Sloow Carbs+ er et sportdrikkspulver som gir en kraftig energikick samtidig som den erstatter salt-, væske- og mineraltap under fysisk aktivitet.

  Les mer
  199 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 7045R

  Sloow Carbs+ er et sportdrikkspulver med karbohydrater, BCAA, mineraler og koffein. Sloow Carbs+ gir en kraftig energikick samtidig som den erstatter salt-, væske- og mineraltap under fysisk aktivitet.

  • Prestasjonsøkende effekt.
  • Opprettholder et jevnt blodsukkernivå.
  • Erstatter salt-, væske- og mineraltap.
  • Skånsom mot magen.

  Den største karbohydratskilden i Sloow Carbs+ er Palatinose™ - en type karbohydrat med veldig lav GI-verdi. Karbohydrater gir energi både til hjerne og muskler, og det er vel dokumentert at karbohydrater har en prestasjonsøkende effekt under både kortvarig og langvarig fysisk aktivitet. Det er ekstra viktig å tilføre karbohydrater ved idrettsaktiviteter som pågår i lengre tid enn 90 minutter eller der man konkurrerer i flere matcher eller heat under en begrenset tidsperiode. Ved kortere høyintensiv aktivitet gir karbohydrater innen/under/etter aktiviteten økt prestasjon og raskere restitusjon. Sloow Carbs+ fungerer veldig bra som sportsdrikke også i idretter som golf der et jevnt blodsukkernivå er viktig.  

  Hvis man blander etter anbefalt dosering blir sportsdrikken hypoton, noe som gir et raskt opptak og med minimal risiko for mageproblemer. Med denne konsentrasjonen får man dessuten i seg en passe mengde væske og karbohydrater for de fleste fysiske aktiviteter.

  Anbefalt dosering: 50 g (1 toppet måleskje) blandes med 5-7 dl vann.

  Informasjon: Dette produktet bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Tenk på viktigheten av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er ment for friske personer over 18 år. Hvis Du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør Du alltid rådføre med lege innen Du bruker produktet.  

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

   

  Næringsinnhold Per 100 gram Per porsjon (50 gram)
  Energi  1523 kJ/364 kcal 762 kJ/182 kcal
  Fett 0 g 0 g
   - herav mettet 0 g 0 g
  Karbohydrater 87 g 44 g
   - herav sukkerarter 63 g 32 g
  Protein* 4 g 2 g
  Salt 0,4 g 0,2 g

  *100% grenede aminosyrer (BCAA).

  Ingredienser: Palatinose™ (isomaltulose), fruktose, maltodekstrin, leucin, surhetsregulerende middel (sitronsyra), isoleucin, valin, natriumklorid, aroma, kaliumsitrat, magnesiumsitrat, søtningsmiddel (aspartam*), fargeemne (rødbetsrød, antocyanin [Berry], klorofyllin [Orange/Lime]), koffein.

  *Inneholder en kilde til fenylalanin.

   

  Inneholder søtningsmiddel.

  Inneholder koffein. Anbefales ikke til barn og gravide. (60 mg/100 g).