×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Silica Plus, 60 tabletter

  Silica Plus er et kosttilskudd som er spesielt sammensatt for å styrke hår, negler og hud. Inneholder Pantotensyre (B5), Biotin, Betakaroten, Sink, Kisel og Åkersnelleekstrakt.

  Les mer
  87,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A19991143

  Silica Plus, 60 tabletter

  Silica Plus er et kosttilskudd som er spesielt sammensatt nettopp for å styrke hår, negler og hud

  Hudens, hårets og neglenes tilstand henger ofte sammen med kostholdet ditt og inntak av vitaminer og mineraler. Håravfall, hvite flekker på neglene samt tørr og flassende hud er ofte et tegn på vitamin- og mineralmangel. For å få bukt med disse problemene bør du se over matvanene dine og evt. komplettere med et kosttilskudd.

  Silica Plus er et kosttilskudd som er spesielt sammensatt nettopp for å styrke hår, negler og hud og inneholder Pantotensyre (B5), Biotin, Betakaroten, Sink, Kisel og Åkersnelleekstrakt i nøye oppmålte mengder.

  Fri for animalsk opphav, gjær, gluten og laktose

  1 tablett inneholder: Åkersnelleekstrakt 270 mg (inneholder 8,8 mg kisel), Pantotensyre (B5) 25 mg, Sink 7,5 mg, Vitamin A 1000 mcg (som Betakaroten), Biotin 150 mcg. Fyllmiddel: Mikrokrystallinsk cellulose, potetstivelse, magnesiumsalter av fettsyrer. Overflatebehandlingsmiddel: Hydroksipropylmetylcellulose, glyserol.

  Anbefalt daglig dose: 1 tablett om dagen.
   
  Oppbevaring: Oppbevares i romtemperatur og utenfor små barns rekkevidde.
  Holdbarhet: Se pakken
  Kosttilskudd bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold
   

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Innhold: Pantotensyre (B5) 25 mg, kisel 8 mg, sink 7,5 mg, betakaroten 2 mg, biotin 150 &mikro;g, åkersnelleekstrakt 270 mg
  Fri for gjær, gluten og laktose.