×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ripped Hardcore Stim free, 84 caps

  Stim Free Ripped Hardcore er en potent fettforbrenner fra Chained Nutrition. Unik, koffeinfri formel i duokapsel.

  Les mer

  fr. 279,30 kr

  Ordinær pris: 399 kr

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6540-15

  Fettforbrenner uten koffein

  Liker du Ripped Hardcore? Misliker du stimulerende midler? Da er Stim Free Ripped Hardcore produktet for deg! En potent fettforbrenner i duokapsel - uten stimulanser!

  • Kraftig fettforbrenner
  • Duoteknologi - kapsel i en kapsel gir unike effekter!
  • Stimulerer fettforbrenningen og hindrer cravings
  • Øker kroppens energiforbruk
  • Fri for koffein og andre stimulanser - kan inntas om kvelden

  Ripped Hardcore er et kjent navn for den som bruker fettforbrenningsprodukter. Med sin tradisjonelle formel er Ripped Hardcore en av de mest brukte fettforbrennerne i sportsernæringsmarkedet og Ripped Hardcore Stim Free er en videreutvikling av denne - laget helt uten koffein i en unik duokapsel.

  Innhold og virkning

  Duoteknolologien er basert på en ytre kapsel med et flytende innhold og en indre kapsel med et pulverbasert innhold. Det ytre laget består av en balansert mengde Clarinol (konjugert linolsyre, CLA), en fettsyre som har dokumentert effekt på økt fettforbrennning samt motvirker søtsug. I det ytre laget finnes også GlucodOX, en patentert ekstrakt av harpiks (Commiphora Mukul). Ekstraktet er rik på guggulsteroner som stimulerer fettstoffskiftet og fremmer et jevnt blodsukkernivå.

  Den indre kapselen består av flere klassiske fettforbrennere i form av grønn te og Capsimax ™ (ekstrakt av Chili) som sammen stimulerer energiforbruket og ytterligere reduserer søtsug.

  For hvem og når?

  Da Ripped Hardcore Stim-Free ikke inneholder koffein og andre sentralstimulerende midler, kan produktet inntas når som helst i løpet av dagen. Det gjør det til et ideelt valg for de som ikke setter pris på det høye koffeininnholdet i andre fettforbrennere.

  Dosering: Ta 2 kapsler per dag. 1 kapsel 30 minutter før trening og en kapsel rett før trening.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

   Innehåll

  per 1 kapsel

  per 2 kapsler

  Clarinol® G-80 (CLA)

  400 mg

  800 mg

  Grönt te-extrakt 

  100 mg

  200 mg

   – EGCG (Epigallokatechingallat)

  50 mg

  100 mg

  Capsimax™

  50 mg

  100 mg

   – Capsaicinoider 

  1 mg

  2 mg

  GlucodOX™

  45 mg

  90 mg

  Zink 

  5 mg, 50%*

  10 mg, 100%*

  Krom 

  20 µg, 50%*

  40 µg, 100%*

  Vitamin B6 

  0,7 mg, 50%*

  1,4 mg, 100%*

  Vitamin D3

  2,5 µg, 50%*

  5 µg, 100%*

  Vitamin B12 

  1,25 µg, 50%*

  2,5 µg, 100%*

  Ingredienser: Ytterkapsel (Clarinol® G-80-konjugert linolsyre, kapselskall (fiskegelatin), GlucodOX™ Commiphora mukul kvae-ekstrakt, væske fra paprikaekstrakt), innerkapsel (grønn te-ekstrakt, Capsimax™ capsicumekstrakt, kapselskall (hydroxypropylmethylcellulose), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose) sink, vitamin B6, krom, vitamin D, vitamin B12, antiklumpemidler.