×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Reds blend, 330g

  Reds Blend er en skikkelig næringsbombe fra Star Nutrition – en sunn blanding av frukt, bær og supermat i lettblandet og høykonsentrert form.

  Les mer
  269 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 999100

  Reds Blend er en skikkelig næringsbombe fra Star Nutrition – en sunn blanding av frukt, bær og supermat i lettblandet og høykonsentrert form.

  • Konsentrert blanding av frukt, bær og supermat
  • Tettpakket med vitaminer, mineraler og antioksidanter
  • Rik på fibrer – bidrar til langvarig metthetsfølelse
  • Naturlig smakstilsetning
  • Glutenfri
  • Drikk den som den er, eller bland den i favorittsmoothien

  Den store fordelen med frukt og grønt er at de inneholder store mengder næring, men få kalorier. Reds Blend har akkurat de samme store fordelene. Det er kanskje ikke så overraskende, siden ”frukt og grønt” er en nokså presis beskrivelse av hva Reds Blend er – i praktisk og konsentrert form med mye smak. Reds Blend er en skikkelig næringsbombe som du enkelt mikser deg når du vil ha et naturlig vitamin-, antioksidant- og mineralkick.

  Å ha et næringsrikt kosthold er avgjørende for god helse, ikke minst for personer som lever et aktivt liv med mye trening. Dessverre er det ikke helt enkelt å få i seg den anbefalte mengden med frukt og grønt og samtidig navigere gjennom livets puslespill. Det er her Reds Blend kommer inn i bildet som et fantastisk hjelpemiddel: Så lite som ti gram gir deg en mengde vesentlige næringsstoffer fra Montmorency-kirsebær, gojibær, acaipulver og andre bær og frukter.

  Mange av ingrediensene faller inn under det som gjerne blir kalt supermat, som i tillegg til det høye næringsinnholdet også kan fremme god tarmhelse, et sterkt immunforsvar og virke betennelseshemmende. Reds Blend er naturlig smaksatt og god å blande med vann og drikke som den er. Den kan også brukes som smaks- og næringstilsetning i en av dine favorittsmoothies.

  Bruk: Bland en spiseskje (10 g) med 200–250 ml vann.

  Antall porsjoner per pose: 33.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Den anbefalte daglige doseringen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

   

  Næringsinnhold

  per 100 g

  per 10 g

  Energi

  1446 kJ/346 kcal

  145 kJ/35 kcal

  Fett

  0.5 g

  0.05 g

  hvorav mettet fett

  0.1 g

  0.01 g

  Karbohydrat

  79.2 g

  7.9 g

  hvorav sukkerarter

  21.4 g

  2.1 g

  Fiber

  8.0 g

  0.8 g

  Protein

  2.1 g

  0.2 g

  Salt

  0.1 g

  0.01 g

  Ingredienser: Pulver av frysetørket Montmorency kirsebær 18%, tranbærekstrakt, gojibærpulver 13.5%, naturlige aromaer (med søtningsmiddel: steviolglykosider), bringebærpulver 9%, maltodeksttrin, acai (frysetørket acaipulver, maltodekstrin), baobabfruktpulver, blåbærjuicepulver (tørket blåbærjuice [Vaccinum myrtillus L.], dekstrin), papaya (papayafruktpulver, maltodekstrin), guava (maltodekstrin, guavapulver), jordbærpulver, blåbærpulver [Vaccinum myrtillus], lilla gulrot (pulver av lilla gulrot, maltodekstrin), naturlig bringebæraroma, søtningsmiddel (steviolglykosider), Hytolive® olivenekstrakt.