×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Pure Collagen, 300 g

  Pure Collagen er et tilskudd med 100 % kollagen fra Vitaprana. Kollagenet kommer fra nordatlantisk, villfanget torsk.

  Les mer
  399 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 901999

  Vitaprana Pure Collagen

  Vitaprana Pure Collagen er et rent kollagentilskudd fra nordatlantisk, villfanget torsk. Produktet inneholder kun råvare fra bærekraftig fiske.

  • Rent kollagentilskudd (93 % protein)
  • Type-1-kollagen fra villfanget torsk
  • Kun råvare fra bærekraftig fiske
  • Godt for leddene
  • Styrker hud, hår og negler

  Vitaprana Pure Collagen er et 100 % kollagentilskudd i pulverform. Kollagen er et naturlig protein som utgjør en viktig bestanddel i alt bindevev. Derfor er Pure Collagen et utmerket kosttilskudd for deg som vil forbedre leddhelsen og styrke hud, hår og negler.

  Hydrolyserte kollagenpeptider fra fisk

  Kollagenet i Pure Collagen kommer fra nordatlantisk, villfanget torsk, og vi bruker kun råvare fra bærekraftig fiske. Kollagenet er hydrolysert og spraytørket til et lettløselig pulver. Det kan blandes i vann, jus eller smoothie – bare fantasien setter grenser!

  Hva er kollagen?

  Kollagen er det hovedsakelige proteinet i sener, leddbånd, brusk og hud, og er derfor nødvendig for god helse i disse vevene. Kollagentilskudd har blitt stadig mer populært, takket være kollagenets evne til å fremme sterke ledd og motvirke leddproblemer. Kollagen er også en viktig strukturell komponent i hud og hår, og kollagentilskudd er dermed en effektiv måte å fremme en god hud- og hårhelse på.

  Doseringsanvisning: Bland en spiseskje (ca. 5 g) med vann, jus eller smoothie. Drikk 1–3 ganger per dag.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Angitt anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Vitapranas kollagenpulver en naturlig kilde til marine kollagenpeptider.
  Kollagen er det viktigste proteinet i kroppens bindevev, sener, ligamenter, brusk og hud. Vitaprana Collagen utvinnes av skinnet fra villfanget torsk, og vi bruker selvsagt råvare fra bærekraftig fiske!

  Næringsinnhold per 100 g

  100 g

  5 g

  Energi

  1550 kJ / 369kcal

  74 kJ / 18 kcal

  Fett

  1 g

  0 g

  Karbohydrater

  0 g

  0 g

  Protein

  93 g

  4 g

  Salt

  4 g

  0.2 g

  Ingredienser: Marint torskefisk-kollagen [Gadus morhua].

  Kan inneholde spor av skalldyr. På grunn av råvarens naturlige innhold av svovelforbindelser kan analyser vise >10 ppm sulfitter (SO2). Dette produktet er ikke tilsatt sulfitter.