×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Puori M3 Magnesium & Sink, 120 kapslar

  Magnesium er et mineral som er involvert i mer enn 300 prosesser i kroppen din. Magnesium er viktig for at musklene skal fungere som normalt. Magnesium bidrar også til å redusere tretthet. Puori M3 kombinerer den mest opptakbare, organiske formen for magnesium med sink og vitamin B6, og støtter dermed energimetabolismen. 

  Les mer
  269 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A3200-4

  Magnesium er et mineral som er involvert i mer enn 300 prosesser i kroppen din. Magnesium er viktig for at musklene skal fungere som normalt. Magnesium bidrar også til å redusere tretthet. Puori M3 kombinerer den mest opptakbare, organiske formen for magnesium med sink og vitamin B6, og støtter dermed energimetabolismen.  Hold følge med ditt travle liv ved hjelp av disse viktige mineralene. 

  • Organiske former av magnesium og sink
  • Vitamin B6 og eplesyre for forbedret opptak 
  • Utvunnet fra naturlige kilder, inkludert bakken og havet

  Bidrar til å vedlikeholde produksjonen av energi, støtter musklene og reduserer tretthet. 

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Bruksanvisning: Personer over 11 år kan ta 3 kapsler hver dag, gjerne 30 minutter før leggetid, etter trening eller slik legen anbefaler. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

  Porsjoner per boks: 40

  Innhold: Mineraler (magnesium taurin, magnesium glukonat dihydrat, sink picolinate), gelatin (bovin), eplesyre, mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, vitamin (pyridoxine hydroklorid (vitamin B6)).

  Næringsinnhold mengde per porsjon (%NRV):

  Magnesium (som taurin og glukon)  300 mg 80% 
  Sink (som picolinate) 15 mg 150%
  Vitamin B6 11 mg 786%
  Eplesyre  300 mg -

  -Næringsreferanseverdier (NRV) ikke etablert.

  Oppbevaring: Oppbevares utenfor barns rekkevidde. Lagres tørt i romtemperatur. Holdes unna sollys.

  Advarsel: Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for et variert og balansert kosthold. Gravide og barn under 11 år bør konsultere lege før de bruker kosttilskuddet.