×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Protein Pancake mix, 1 kg + Protein Hazelnut Cream, 200 g

  Protein Pancake mix og Protein Hazelnut Cream fra Star Nutrition! Protein Pancakes - Lettlagde og med 60% protein. Hazelnut Cream er uten tilsatt sukker, skikkelig god og stappet med proteiner!

  Les mer

  Price as configured: 295 kr *

  358 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETPPH

  Protein Pancake mix og Protein Hazelnut Cream fra Star Nutrition! 

  Pakken inneholder:

  • 1 x Protein Pancake mix, 1 kg - Helt uten tilsatt sukker.
  • 1 x Protein Hazelnut Cream, 200 g - 27 % (!) hasselnøtter og helt uten palmeolje.

  Les mer om produktene

  • Protein pancake mix

   Protein Pancakes Mix – Proteinrike pannekaker fra Star Nutrition. Lettlagde og med 50% protein, men ingen tilsatt sukker!
   • 50% protein!
   • Helt uten tilsatt sukker
   • Enkle å lage og smaker som vanlige pannekaker
   • Protein fra høykvalitative kilder
   Star Nutritions næringsrike proteinpannekaker tilbyr et godt og smakelig måltid uten å gi slipp på et høyt næringsinnhold!
    
   Proteinpannekakene er  så gode at det er vanskelig å tro at de også er sunne! Hver porsjon pannekaker (3-6 pannekaker) gir hele 30 gram protein, men ikke mer enn 180 kalorier. De er også helt uten tilsatt sukker.
    
   Protein Pancake Mix kan lages som tynne crepes, som tykke amerikanske pannekaker eller som vanlige.
    
   Alt du behøver for å lage en luksus-frokost, lunsj eller middag er vann og litt smør å steke de i.
    
   Anbefalt dosering: Bland 50 g (to toppede 50 ml-måleskjeer) pulver med 150–170 ml vann om du ønsker tynne pannekaker, eller 70–75 ml vann for å lage tykke, amerikanske pannekaker. Hell ønsket mengde pannekakerøre i stekepannen, og stek på middels varme til pannekaken har fått gyllen farge.
    
   Antall porsjoner per pose: 20.
    
   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Oppevares utilgjengelig for barn. Tenk på viktigheten av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

   Unflavoured

   Unflavoured

   Vanilla

   Vanilla

   Næringsinnhold

   Per 100 g

   Per 50 g

   Per 100 g

   Per 50 g

   Energi

   1459 kJ / 349 kcal

   730 kJ / 175 kcal

   1460 kJ / 349 kcal

   730 kJ / 174 kcal

   Fett

   2.9 g

   1.5 g

   2.9 g

   1.5 g

   Hvorav mettede fettsyrer

   1.4 g

   0.7 g

   1.4 g

   0.8 g

   Karbohydrater

   29.5g

   14.8 g

   29.9 g

   15.0 g

   Hvorav sukkerarter

   1.2 g

   0.6 g

   1.2 g

   0.6 g

   Protein

   50 g

   25 g

   50.7 g

   25.4 g

   Salt

   2.1 g

   1.1 g

   2.1 g

   1.1 g

   Unflavoured Ingredienser: Myseproteinkonsentrat [melk] (inneholder emulgeringsmiddel: solsikkelecithin), glutenfri hvetestivelse, kalsiumkaseinat [melk], eggehvitepulver, skummetmelkspulver, rismel, heleggpulver, stabiliseringsmiddel (guarkjernemjel), bakepulver (natriumpyrofosfat, maisstivelse, natriumbikarbonat), salt, aroma.

   Vanilla Ingredienser: Myseproteinkonsentrat [melk] (inneholder emulgeringsmiddel: solsikkelecithin), glutenfri hvetestivelse, kalsiumkaseinat [melk], eggehvitepulver, skummetmelkspulver, rismel, heleggpulver, stabiliseringsmiddel (guarkjernemjel), bakepulver (natriumpyrofosfat, maisstivelse, natriumbikarbonat), salt, aroma, søtningsmiddel (sukralose).

  • Protein Hazelnut Cream, 200 g

   En hasselnøttkrem for den formbevisste! Star Nutrition Protein Hazelnut Cream er uten tilsatt sukker, skikkelig god og stappet med proteiner!

   • Hasselnøttkrem med proteiner og uten tilsatt sukker
   • Kremet konsistens og autentisk smak
   • 27 % (!) hasselnøtter og helt uten palmeolje
   • Veganvennlig
   • Nyttig erstatning til vanlig hasselnøttkrem

   Protein Hazelnut Cream er en sjokoladekrem laget på hasselnøtter og proteiner uten tilsatt sukker. Et velsmakende produkt som du gjerne kan bruke i dietten din året rundt og som gjør at du kan ha god samvittighet med tanke på både helse og form. For godt til å være sant? Ikke det, nei.

   Basen i Protein Hazelnut Cream består av hasselnøtter. Nærmere bestemt 27 % hasselnøtter, som er omtrent det dobbelte av mengden man finner i klassiske varianter. Den er laget uten palmeolje og er tilsatt erteprotein av høy kvalitet. Det gjør at proteininnholdet er på respektabelt 21 % og at produktet kan brukes av alle som følger et vegansk kosthold. Det faktum at det er laget uten tilsatt sukker gjør at 100 gram nøttekrem kun gir 2,3 gram sukkerarter som utelukkende kommer naturlig fra de andre ingrediensene.

   Akkurat som andre nøttekremer har Protein Hazelnut Cream en rekke bruksområder. Bruk produktet som et luksuspålegg eller for å tilsette mer smak og proteiner i forskjellige bakverk. Eller hvorfor ikke la de ungene får en skje nøttekrem og la de spise produktet som det er? Som du har hørt så mange ganger før, det er bare fantasien som setter grenser.

   Doseringsanvisning: Spises sammen med valgfritt tilbehør når du er sugen på noe godt eller som proteinrik erstatning for vanlig hasselnøttkrem

   Informasjon: Dette produktet bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Husk at det er viktig å ha en aktiv og sunn livsstil. Overdrevet inntak kan ha avførende virkning.

   Næringsinnhold

   Per 100 g

   Energi

   2253 kJ / 539 kcal

   Fett

   43,3 g

   - hvorav mettet fett

   8,1 g

   Karbohydrater

   26 g

   - hvorav sukkerarter

   2,3 g

   Fiber

   2,4 g

   Protein

   21 g

   Salt

   0,15 g


   Ingredienser: 
   Hasselnøtt, vegetabilske oljer og fett (solsikkeolje, kakaosmør), søtningsmiddel (xylitol), erteprotein, kakao.

   Allergener: Hasselnøtt, erter. Produsert i lokaler som også håndterer melk, gluten, egg, soya og kan inneholde spor derav. 

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.