×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -25%

  Protein & Oat Shake BIGBUY, 4 kg

  4 kg Protein og Havre -  kan det bli bedre?! Star Nutritions Protein & Oat Shake er en lettblandet pulvermiks som inneholder langsomme karbohydrater, mettende fiber og melkeprotein av høy kvalitet.

  Les mer

  Price as configured: 749 kr

  996 kr

  På lagerLeveringstid: 3 - 5 arbeidsdager

  Art nr.: SETOATSHAKE

  4 kg Protein og Havre -  kan det bli bedre?! Star Nutritions Protein & Oat Shake er en lettblandet pulvermiks som inneholder langsomme karbohydrater, mettende fiber og melkeprotein av høy kvalitet.

  I tillegg til en god næringsverdi har Protein & Oat Shake en naturlig, god smak og en kremet konsistens.

  Ønsker du måleskje til produkten så legger du enkelt til den ved å klikke her (kostnaden trekkes av i kassen).

  Les mer om produktene

  • Protein & Oat Shake, 1 kg

   Star Nutritions Protein & Oat Shake er en lettblandet pulvermiks som inneholder langsomme karbohydrater, mettende fiber og melkeprotein av høy kvalitet.

   • Havremel og melkeprotein i pulverform
   • Kremet konsistens og en god, naturlig smak
   • Høyt protein-, fiber- og næringsinnhold
   • Bare tilsett vann, bland og drikk
   • Perfekt mellommåltid
   • Gir en langvarig metthetsfølelse

   De mest anerkjente kriteriene for et bra mellommåltid er at det skal være mettende, næringsrikt, inneholde mye protein og holde energinivået på topp mellom de større måltidene. Det bør også være raskt å tilberede og være lett å ta med seg på farten. Følger man den definisjonen ser man raskt at Star Nutritions nye Protein & Oat Shake er et nesten feilfritt alternativ.

    «Protein & Oat Shake» oversettes til «protein- og havreshake» og det er i grove trekk hva Protein & Oat Shake er: Havre og protein i pulverform. Mer spesifikt består produktet av havremel, melkeprotein, myseprotein og smakstilsetning. Bare bland med vann og resultatet er en ernæringsmessig balansert drikk som gir langsom energi i form av komplekse karbohydrater, byggesteinene av høy kvalitet til muskler og mettende kostfiber som holder magen i balanse.

   I tillegg til en god næringsverdi har Protein & Oat Shake en naturlig, god smak og en kremet konsistens. Den finnes i dag i to smaksvarianter: Coconut Granola og Apple Cinnamon. Ha en porsjon pulver i en shaker og legg den i vesken/sekken, og du vil alltid ha et næringsrikt og mettende mellommåltid tilgjengelig når du trenger det. Produktet kan også brukes som et kveldsmåltid eller som et kosttilskudd til andre måltider.   

   Doseringsanvisning: Bland 50 g (1 dl) med 250 ml vann, rist og drikk.

   Informasjon: Dette produktet bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

    

   APPLE CINNAMON

   Næringsinnhold

   per/pro 100 g

   Energi 

   1550 kJ 370 Kcal

    Fett 

   4.5 g

   hvorav mettede fettsyrer

    1.5

   Karbohydrater 

   40 g

   hvorav sukkerarter

   11 g

   Fiber

   7 g

   Protein

   38 g

   Salt

   0.26 g

    

   COCONUT GRANOLA

   Næringsinnhold

   per/pro 100 g

   Energi

   1550 kJ 380 Kcal

   Fett

   5.5 g

   hvorav mettede fettsyrer

   2.5

   Karbohydrater 

   39 g

   hvorav sukkerarter

    11 g

   Fiber

   6 g

   Protein

   39 g

   Salt

   0.26 g

   Ingredienser Apple Cinnamon: Havremel, melkeproteinkonsentrat, myseproteinkonsentrat [melk] (emulgeringsmiddel soyalecitin), mysepulver [melk], eplefiber (6.5%), eplepulver (eplepulver, maisstivelse), psylliumfrøskall, kanel (0.4%), aroma, fortykningsmiddel (guarkjernemel), søtstoff (acesulfam-K, sukralose).   

   Ingredienser Coconut Granola: Havremel, melkeproteinkonsentrat, myseproteinkonsentrat [melk] (emulgeringsmiddel soyalecitin), mysepulver [melk], eplefiber (6.5%), kokosmelkpulver (2%), psylliumfrøskall, aroma, fortykningsmiddel (guarkjernemel), søtstoff (acesulfam-K, sukralose).   

   Allergiinformasjon: Inneholder havre, melk og soyalecitin.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.