×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Protein & Oat Breakfast Shake, 750 g

  Star Nutritions Protein & Oat Shake er en lettblandet pulvermiks som inneholder langsomme karbohydrater, mettende fiber og melkeprotein av høy kvalitet.

  Les mer

  fr. 139,00 kr

  Vanlig pris: 199,00 kr

  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 5532-061R

  Star Nutritions Protein & Oat Shake er en lettblandet pulvermiks som inneholder langsomme karbohydrater, mettende fiber og melkeprotein av høy kvalitet.

  • Havremel og melkeprotein i pulverform
  • Kremet konsistens og en god, naturlig smak
  • Høyt protein-, fiber- og næringsinnhold
  • Bare tilsett vann, bland og drikk
  • Perfekt mellommåltid
  • Gir en langvarig metthetsfølelse

  De mest anerkjente kriteriene for et bra mellommåltid er at det skal være mettende, næringsrikt, inneholde mye protein og holde energinivået på topp mellom de større måltidene. Det bør også være raskt å tilberede og være lett å ta med seg på farten. Følger man den definisjonen ser man raskt at Star Nutritions nye Protein & Oat Shake er et nesten feilfritt alternativ.

   «Protein & Oat Shake» oversettes til «protein- og havreshake» og det er i grove trekk hva Protein & Oat Shake er: Havre og protein i pulverform. Mer spesifikt består produktet av havremel, melkeprotein, myseprotein og smakstilsetning. Bare bland med vann og resultatet er en ernæringsmessig balansert drikk som gir langsom energi i form av komplekse karbohydrater, byggesteinene av høy kvalitet til muskler og mettende kostfiber som holder magen i balanse.

  I tillegg til en god næringsverdi har Protein & Oat Shake en naturlig, god smak og en kremet konsistens. Den finnes i dag i to smaksvarianter: Coconut Granola og Apple Cinnamon. Ha en porsjon pulver i en shaker og legg den i vesken/sekken, og du vil alltid ha et næringsrikt og mettende mellommåltid tilgjengelig når du trenger det. Produktet kan også brukes som et kveldsmåltid eller som et kosttilskudd til andre måltider.   

  Doseringsanvisning: Bland 50 g (1 dl) med 250 ml vann, rist og drikk.

  Antall porsjoner per pose: 20.

  Informasjon: Dette produktet bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  3 Customer Review(s)

  per side

  3 Customer Review(s)

  per side

   

  APPLE CINNAMON

  Næringsinnhold

  per/pro 100 g

  Energi 

  1550 kJ 370 Kcal

   Fett 

  4.5 g

  hvorav mettede fettsyrer

   1.5

  Karbohydrater 

  40 g

  hvorav sukkerarter

  11 g

  Fiber

  7 g

  Protein

  38 g

  Salt

  0.26 g

   

  COCONUT GRANOLA

  Næringsinnhold

  per/pro 100 g

  Energi

  1550 kJ 380 Kcal

  Fett

  5.5 g

  hvorav mettede fettsyrer

  2.5

  Karbohydrater 

  39 g

  hvorav sukkerarter

   11 g

  Fiber

  6 g

  Protein

  39 g

  Salt

  0.26 g

  Ingredienser Apple Cinnamon: Havremel, melkeproteinkonsentrat, myseproteinkonsentrat [melk] (emulgeringsmiddel soyalecitin), mysepulver [melk], eplefiber (6.5%), eplepulver (eplepulver, maisstivelse), psylliumfrøskall, kanel (0.4%), aroma, fortykningsmiddel (guarkjernemel), søtstoff (acesulfam-K, sukralose).   

  Ingredienser Coconut Granola: Havremel, melkeproteinkonsentrat, myseproteinkonsentrat [melk] (emulgeringsmiddel soyalecitin), mysepulver [melk], eplefiber (6.5%), kokosmelkpulver (2%), psylliumfrøskall, aroma, fortykningsmiddel (guarkjernemel), søtstoff (acesulfam-K, sukralose).   

  Allergiinformasjon: Inneholder havre, melk og soyalecitin.