×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Protein Hot Chocolate, 350 g

  Protein Hot Chocolate er en proteinrik og uimotståelig kakao fra Star Nutrition. Bare bland med vann, varm den opp og nyt den!

  Les mer
  169 kr

  Art nr.: 555999

  Protein Hot Chocolate er en proteinrik og uimotståelig kakao fra Star Nutrition. Bare bland med vann, varm den opp og nyt den!

  • Proteinrik og sensasjonell kakao
  • Bland med vann og varm den opp i mikrobølgeovnen
  • 117 kcal, 1,6 g sukker og 26 g protein/porsjon
  • Melkeprotein og hydrolysert myseprotein
  • Ikke tilsatt sukker – kun naturlige sukkerarter

  Protein Hot Chocolate er en proteinrik versjon av den klassiske kakaoen man husker fra man var barn. Et unikt produkt på markedet som gir en fantastisk smaksopplevelse i kombinasjon med et proteininnhold på 74 %!

  Innholdet i tradisjonell kakao domineres av sukker og fett – ikke den perfekte sammensetningen for mennesker som prøver å holde seg i form. Star Nutritions Protein Hot Chocolate består derimot i hovedsak av protein. Og ikke et hvilket som helst protein, melkeproteinkonsentrat og Optipep® er en varemerkebeskyttet proteinform som brytes ned på forhånd for å gi et raskere og mer effektivt opptak.

  Noe annet som skiller den særlig fra tradisjonell kakao er at den ikke er tilsatt sukker. Protein Hot Chocolate får i stedet søtsmaken fra naturlige sukkerarter og sukralose. Takket være dette er næringsinnholdet per porsjon på imponerende 26 gram protein, men bare 117 kcal, under 1 g fett og så lite som 1,6 g sukkerarter.

  Produktet tilberedes enkelt ved at du blander pulveret med vann, rører om og varmer den opp i mikrobølgeovnen. Drikk den når du normalt ville drukket kakao. Enkelt, godt og proteinrik – akkurat som det skal være!

  Dosering: Bland 35 g (~1 dl) med 200 ml vann i en kopp som tåler mikrobølgeovnen. Rør til alt pulveret er oppløst. Deretter varmes den på full effekt (800W) i 60-90 sekunder. Rør om før du drikker den. Drikkes til frokost, mellommåltid, som kveldsdrikk eller i forbindelse med trening.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  2 Customer Review(s)

  per side

  2 Customer Review(s)

  per side

  350 g

  NÆRINGSINNHOLD 100 g  PER PORSJON 35 g
  Energi 1490 kJ / 335 kcal 522 kJ / 117 kcal 
  Fett 2.7 g 0.9 g
   Hvorav mettet fett 1.7 g 0.6 g
  Karbohydrater 7.1 g 2.5 g
   Hvorav sukkerarter  4.6 g 1.6 g
  Fiber 0.2 g <0.1 g
  Protein  73.7 g 25.8 g
  Salt  0.56 g 0.2 g
  Inneholder laktose 4.6 g 1.6 g

  Ingredienser: Melkeproteinkonsentrat, hydrolysert myseprotein (emulgeringsmiddel [soyalecitin]), kakaopulver, aroma, søtningsmiddel (sukralose).

  OPPBEVARING: OPPBEVARES TØRT I ROMTEMPERATUR.