×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Protein Hazelnut Cream, 200 g

  En hasselnøttkrem for den formbevisste! Star Nutrition Protein Hazelnut Cream er uten tilsatt sukker, skikkelig god og stappet med proteiner!

  Les mer
  89,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6041

  En hasselnøttkrem for den formbevisste! Star Nutrition Protein Hazelnut Cream er uten tilsatt sukker, skikkelig god og stappet med proteiner!

  • Hasselnøttkrem med proteiner og uten tilsatt sukker
  • Kremet konsistens og autentisk smak
  • 27 % (!) hasselnøtter og helt uten palmeolje
  • Veganvennlig
  • Nyttig erstatning til vanlig hasselnøttkrem

  Protein Hazelnut Cream er en sjokoladekrem laget på hasselnøtter og proteiner uten tilsatt sukker. Et velsmakende produkt som du gjerne kan bruke i dietten din året rundt og som gjør at du kan ha god samvittighet med tanke på både helse og form. For godt til å være sant? Ikke det, nei.

  Basen i Protein Hazelnut Cream består av hasselnøtter. Nærmere bestemt 27 % hasselnøtter, som er omtrent det dobbelte av mengden man finner i klassiske varianter. Den er laget uten palmeolje og er tilsatt erteprotein av høy kvalitet. Det gjør at proteininnholdet er på respektabelt 21 % og at produktet kan brukes av alle som følger et vegansk kosthold. Det faktum at det er laget uten tilsatt sukker gjør at 100 gram nøttekrem kun gir 2,3 gram sukkerarter som utelukkende kommer naturlig fra de andre ingrediensene.

  Akkurat som andre nøttekremer har Protein Hazelnut Cream en rekke bruksområder. Bruk produktet som et luksuspålegg eller for å tilsette mer smak og proteiner i forskjellige bakverk. Eller hvorfor ikke la de ungene får en skje nøttekrem og la de spise produktet som det er? Som du har hørt så mange ganger før, det er bare fantasien som setter grenser.

  Doseringsanvisning: Spises sammen med valgfritt tilbehør når du er sugen på noe godt eller som proteinrik erstatning for vanlig hasselnøttkrem

  Informasjon: Dette produktet bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Husk at det er viktig å ha en aktiv og sunn livsstil. Overdrevet inntak kan ha avførende virkning.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  5 Customer Review(s)

  per side

  5 Customer Review(s)

  per side

  Næringsinnhold

  Per 100 g

  Energi

  2253 kJ / 539 kcal

  Fett

  43,3 g

  - hvorav mettet fett

  8,1 g

  Karbohydrater

  26 g

  - hvorav sukkerarter

  2,3 g

  Fiber

  2,4 g

  Protein

  21 g

  Salt

  0,15 g


  Ingredienser: 
  Hasselnøtt, vegetabilske oljer og fett (solsikkeolje, kakaosmør), søtningsmiddel (xylitol), erteprotein, kakao.

  Allergener: Hasselnøtt, erter. Produsert i lokaler som også håndterer melk, gluten, egg, soya og kan inneholde spor derav.