×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Protein Coffee, sugar free

  Et høykvalitativt kaffeprodukt med myseprotein og koffein fra Scitec, gir deg en perfekt start på dagen eller et ekstra push før trening. Sukkerfri!

  Les mer
  279,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 9998-113R

  Et høykvalitativt kaffeprodukt med myseprotein og koffein fra Scitec, gir deg en perfekt start på dagen eller et ekstra push før trening.

  • Autentisk smak.
  • 27 g myse.
  • 100 mg koffein.

  Scitec’s Protein Coffee er et høykvalitativt proteintilskudd med kaffe og ekstra tilsatt koffein. Protein Coffee gir 27 g myseprotein og 100 mg koffein per servering, en perfekt kombinasjon av to av de mest populære og brukte ingrediensene i kosttilskuddverden.

  Myse anses av mange for å være den beste proteinkilden på markedet på grunn av dens uslåelige biologiske profil. Myseprotein har en bred aminosyreprofil og en naturlig høyere BCAA konsentrasjon enn noen annen proteinkilde.

  Koffeinet i Protein Coffee kommer delvis fra kaffe og delvis fra ekstra tilsatt koffein. Den store mengden koffein i hver porsjon gir merkbare forhøyninger av dine prestasjoner og reduserer fenomenet rundt stølhet. Koffein stimulerer også det sentrale nervesystemet som gjør deg mer våken, gir økt mentalt fokus og høyere forbrenning.

  Protein Coffee er som et treningstilskudd perfekt å bruke før fysisk aktivitet. Begge hovedkomponentene i produktet, koffein og aminosyrer har en positiv innflytelse på prestasjoner og motvirker aktivt nedbryting av muskelvev.

  Protein Coffee kan brukes som et tilskudd av protein, og det er en fordel å erstatte den tradisjonelle kaffen med denne sunne helsedrikken.

  Dosering: var opp vann til ca 60 grader (1 min i mikrobølgeovn på 850 w). Tilsett 1 måleskje pulver og rør til alt er oppløst.

  Fins også i en variant med sukker.

  Allergiinformasjon: Produsert i lokaler som også håndterer peanøtter, gluten, egg, soya og melkeprotein og kan derfor inneholde spor derav.

  Informasjon: dette er et kosttilskudd og kan ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år, gravide og ammende skal ikke bruke produktet. Personer som lider av en sykdom eller medisineres skal kontakte sin lege før produktet tas i bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  2 Customer Review(s)

  per side

  2 Customer Review(s)

  per side

  Innhold:

   
  Per 100g
  Per servering (40 g)
  Energi
  360 kcal
  144 Kcal
  Protein
  67.5g
  27g
  Karbohydrater
  6.3g
  2.5g
  -hvorav sukker
  2.5g
  1g
  Fett
  6g
  2.4g
  -hvorav mettet
  3.5g
  1.4g
   

  Øvrige ingredienser: Myseproteinkoncentrat, instantisert kaffe, kakao, melkepulver, natriumklorid, koffein, sukralose.