×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -25%

  Protein Chips, 30g, Sourcream & Onion

  Star Nutrition Protein Chips er akkurat hva det høres ut som: Potetgull med protein. 45 % fullverdig protein, 18 % fiber og under 120 kcal per pose.

  Les mer

  fr. 19,50 kr

  Ordinær pris: 26 kr

  Art nr.: 810-02

  Star Nutrition Protein Chips er akkurat hva det høres ut som: Potetgull med protein. 45 % fullverdig protein, 18 % fiber og under 120 kcal per pose.

  • Proteinrikt og sunt potetgull
  • Fantastisk Sourcreme & Onion-smak
  • Høyt fiberinnhold – bidrar til en god metthetsfølelse!
  • Kun 119 kcal og 1,2 gram sukker per pose
  • Deilig sprø konsistens

  Alle elsker potetgull. Eller ja, de fleste i hvert fall. Mange er også klar over at tradisjonelt potetgull ikke akkurat er synonymt med fitness og helse, og derfor tas et sunnere alternativt imot med åpne armer. Star Nutritions Protein Chips er et slikt produkt.

  Hovedingrediensen i Protein Chips er proteinkilden soyaproteinkonsentrat, som gir et proteininnhold på hele 45 %. Hver pose som består av 30 gram potetgull, inneholder i underkant av 120 kcal fordelt 13,5 gram protein, ca. 5 g karbohydrater og 4 g fett. Hver pose inneholder også 5,4 gram mettende fiber, noe som omtrent tilsvarer mengden du får i deg ved å spise to skiver med fullkornsknekkebrød.

  I likhet med vanlig potetgull har Protein Chips en fantastisk god smak. Og ikke minst må man ha i bakhodet at potetgullet har en næringsverdi som er fullt kompatibel med en sunn livsstil. Selv når man er på diett! Potetgullet har en fantastisk sprø konsistens og en smak som sikkert høres kjent ut – Sourcreme & Onion.

  Kort sagt: Protein Chips er en god og diettvennlig følgesvenn for fremtidig fredagskos. Både for deg og de du er glad i!

  Dosering: Spis en pose når du er sugen på en proteinrik snack. Utmerket som erstatning for vanlig potetgull.

  Informasjon: Dette produktet bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Husk at det er viktig å ha en aktiv og sunn livsstil.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  2 Customer Review(s)

  per side

  2 Customer Review(s)

  per side

  Næringsinnhold

  100 g

  30 g

  Energi

  1660 kJ / 397 kcal

  489 kJ / 119 g

  Fett

  13.1 g

  3.9 g

  - hvorav mettet fett

  1.1 g

  0.3 g

  Karbohydrater

  15.6 g

  4.7 g

  - hvorav sukkerarter

  3.9 g

  1.2 g

  Fiber

  17.9 g

  5.4 g

  Protein

  45.1 g

  13.5 g

  Salt

  2.9 g

  0.86 g

  Ingredienser: Soyaproteinkonsentrat (64%), tapiokastivelse, solsikkeolje, soyafiber (4%), salt, strøkavring med hvete, mysepulver, melis, laktose, løk, smaksforsterker (natriumglutamat), smaksstoffer, skummetmelkpulver, syrningsmiddel (sitronsyre), antioksidant (rosmarinekstrakt).