×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Omega 3 Gold, 1000 mg, 60 kapsler

  Olimp Omega 3 Gold inneholder høykvalitativ fiskeolje som tilfører essensielle ingredienser fra kostsirkelen. For deg som spiser for lite fisk og mat rik på kolesterol.

  Les mer
  119 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A5112-2

  Olimp Omega 3 Gold inneholder høykvalitativ fiskeolje som tilfører essensielle ingredienser fra kostsirkelen. For deg som spiser for lite fisk og mat rik på kolesterol. 

  Olimp Omega 3 Gold inneholder kaldvannets fiskeolje med høy kvalitet som er rik på Eicospentanoic (EPA) og Docasahexanioin Acid (DHA). Den tilhører umettede fetter i omega-3 familien og tilfører et høyverdig tilskudd av essensielle ingredienser fra kostsirkelen.

  Forskere har oppdaget at folkeslag med høy fiskkonsumsjon åpenbart hadde mindre problemer med sirkulasjonen i kroppen, idag har man vitenskaplig bevist at det er omega 3 fettene i fisken som bidrar til dette. 

  Anbefales til deg som spiser for lite fisk og mat rik på kolesterol - fiskeolje i kapsler er et uvurderlig kosttilskudd for disse.

  Anbefalt bruk:
  1 kapsel 2 ganger daglig. 

  Kapslenes deksel er av gelatin

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Rekommenderad daglig dosering/Anbefalet dagig dosis: 1 kapsel 1-2 gånger/gange per dag. Den dagliga dosen/dosis bör ej överskridas/overskrides. Detta är ett kosttillskott/kosttilskud och bör ej/bør ikke användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn/Opbevares utilgængelig for små børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

  Ingredienser: Fiskoljekoncentrat, antioxidant vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetat), gelatin, glycerol.

  Allergener: Innehåller ingredienser från/fra fisk och skaldjur/skaldyr.

   

   Næringsverdi

   2 Kapsler

   

   Fiskeolje

   2000 mg

   

   30 % Eicosapentanoic syre (EPA)

   600 mg

   

   20 % Docosahexaneonoic syre (DHA)

   400 mg