×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Omega-3 70%, 1000 mg

  Star Nutritions Omega-3 70% utvinnes fra fet fisk som har levd i kaldt og rent vann. De flerumettede fettsyrene som finnes i fisk må inntas via kosten.

  Les mer
  129 kr

  Art nr.: 6546R

  Star Nutritions Omega-3 70% utvinnes fra fet fisk som har levd i kaldt og rent vann. De flerumettede fettsyrene som finnes i fisk må inntas via kosten siden kroppen ikke kan lage dem selv.

  Fiskeolje er naturlig rik på de sunne fettsyrene omega-3 (EPA og DHA). Disse fettsyrene har stor betydning for å bevare normal hjertefunksjon. DHA er også viktig for hjernefunksjon og for å opprettholde normalt syn.

  • 1000 mg konsentrert fiskeolje (70% omega-3)
  • Dokumenterte effekter.
  • Innholdet kommer fra kontrollerte fiskevann.

  Omega-3 er en felles betegnelse på kjedete, umettede fettsyrer fra fisk som er spesielt gode for helsen. De viktigste omega-3 fettsyrene kalles EPA og DHA. Hver kapsel Omega-3 70% inneholder 1000 mg konsentrert fiskeolje, som igjen gir 700 mg omega-3 fettsyrer.

  Star Nutrition Omega-3 inneholder ikke fisk fra rødlistede fiskearter og heller ikke olje fra fisk fra de omstridte områdene rundt Vest-Sahara.

   

  Anbefalt dosering: 1 kapsel 3 ganger per dag direkte før du spiser et måltid.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Tenk på viktigheten av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er ment for friske personer over 18 år. Hvis Du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør Du alltid rådføre med lege innen Du bruker produktet.  

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Innhold

    Innhold per kapsel Innhold 3 kapslerr
  Fiskeolje 1000 mg 3000 mg
  Totalt omega-3 fettsyrer 700 mg 2100 mg
  -hvorav EPA 330 mg 990 mg
  -hvorav DHA 220 mg 660 mg
  -hvorav andre omega-3 fettsyror 150 mg 450 mg

  Ingredienser: Fiskolje, kapsel (bovint gelatin, fuktighetsbevarende middel (E422)), antioxidationsmiddel (E307).