×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -10%

  Off the Hook, 525 g & Off the Hook, Stim Free, 525 g

  Off The Hook er den mest effektive og kraftigste PWO'en til nå fra Chained Nutrition. Det er et gjennomtenkt og potent PWO (Pre-Workout) som er utviklet med tanke på de som trener tungt og tøft. Tør du teste?

  Les mer

  Price as configured: 719 kr *

  798 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETOTHRS

  Off the Hook & Off the Hook Stim Free

  Les mer om produktene

  • Off the Hook, 525 g

   Off The Hook er den mest effektive og kraftigste PWO'en til nå fra Chained Nutrition. Det er et gjennomtenkt og potent PWO (Pre-Workout) som er utviklet med tanke på de som trener tungt og tøft. Tør du teste?

   • Høydosert sammensetning med effektive ingredienser
   • Beregnet på erfarne atleter
   • Fremmer eksplosiv pump så vel som god styrke og utholdenhet
   • Gir sylskarpt fokus
   • Markedets beste versting-PWO!

   Off The Hook er vårt kraftigste og mest gjennomarbeidde PWO til nå – med renter. Produktet er utviklet i tråd med en enkel ligning: ”effektive ingredienser + solide doser = kraftig virkning”.

   Off The Hook er komponert av velprøvde ingredienser som vi alle har lært å elske. Tilpassede mengder kreatinglukonat og beta-alanin virker i samspill for å øke styrken og tålegrensen for melkesyre. En heldekkende blanding av L-sitrullinmalat, AAKG, L-arginin og betain maksimerer pumpen og forbedrer utholdenheten. For at den mentale yteevnen skal stå i stil med den fysiske, er produktet utstyrt med en komplett kombinasjon av de mest populære fokusstyrkende ingrediensene som er å få: koffein, L-tyrosin, taurin og ginseng.

   Off The Hook er helt i tråd med den kompromissløse og dristige tilnærmingsmåten som Chained Nutrition er kjent for. Bare vær oppmerksom på at dette ikke er noe PWO for uinnvidde! Off The Hook er utviklet i samråd med erfarne atleter som trener hardt, og har derfor en sammensetning som er tilpasset den målgruppen.

   Let’s get Off the Hook!

   Dosering og bruk: Bland en halv måleskje (8,5 g) med cirka 150 ml vann. Drikkes før trening.

   Antall porsjoner per boks: 30

   Produktinformasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Det anbefalte daglige inntaket må ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Høyt koffeininnhold (175 mg/porsjon). Anbefales ikke til barn, gravide eller kvinner som ammer.

    

   Innhold

   Per halv måleskje (8,5 g)

   Beta-alanin

   1500 mg

   Kreatinglukonat

   1500 mg

   Betain

   1000 mg

   L-sitrullinmalat

   1000 mg

   AAKG

   500 mg

   L-arginin

   500 mg

   L-fenylalanin

   500 mg

   L-tyrosin

   500 mg

   Kolinbitartrat

   500 mg

   Taurin

   500 mg

   Koffein

   175 mg

   Panax ginseng

   150 mg

   – ginsenosider

   15 mg

   Vitamin C

   125 mg (156 %*)

   Vitamin B6

   3 mg (214 %*)

   Vitamin B12

   0,5 µg (20 %*)

   *Prosent av daglig referanseinntak.

   Ingredienser, Mental Cola: beta-alanin, kreatinglukonat, betain, L-sitrullinmalat (1:1), arginin alfa-ketoglutarat (AAKG), L-arginin, L-fenylalanin, L-tyrosin, kolinbitartrat, taurin, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma (cola), koffein, Panax ginseng (10 % ginsenosider), vitamin C, søtstoff (aspartam*, acesulfam K), fargestoff (sukkerkulør), vitamin B6, vitamin B12.

   Ingredienser, Sick Citrus: beta-alanin, kreatinglukonat, betain, L-sitrullinmalat (1:1), arginin alfa-ketoglutarat (AAKG), L-arginin, L-fenylalanin, L-tyrosin, kolinbitartrat, taurin, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma (sitron, appelsin), koffein, Panax ginseng (10 % ginsenosider), vitamin C, søtstoff (aspartam*, acesulfam K), fargestoff (riboflavin), vitamin B6, vitamin B12.

   Ingredienser, Sour Apple: beta-alanin, kreatinglukonat, betain, L-sitrullinmalat (1:1), arginin alfa-ketoglutarat (AAKG), L-arginin, L-fenylalanin, L-tyrosin, kolinbitartrat, taurin, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma (eple), koffein, Panax ginseng (10 % ginsenosider), vitamin C, søtstoff (aspartam*, acesulfam K), fargestoff (kobberkompleks av klorofyll og klorofylliner), vitamin B6, vitamin B12.

   Ingredienser Strawberry Coconut: Beta-alanin, kreatin-glukonat, L-citrullinmalat (1:1), betain, L-fenylalanin, arginin alfa-ketoglutarat (AAKG), L-arginin, L-tyrosin, kolinbitartrat, taurin, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aromer, koffein, Panax ginseng (10% ginsenosider), søtningsmiddel (aspartam, acesulfam K), vitamin C, fargestoff (betanin), vitamin B6, vitamin B12.

   *Inneholder en kilde til fenylalanin.

  • Off the Hook, Stim Free, 525 g

   Off the Hook Stim-free

   Off the Hook Stim-free er en potent PWO uten koffein, men med ekstra L-citrullin og beta-alanin – perfekt til tunge kveldsøkter!

   • Potent formel med ekstra L-citrullin og beta-alanin
   • Fri for koffein – egnet for inntak om kvelden
   • Bedrer styrke, utholdenhet og pump
   • Styrker fokus
   • 2 fenomenale smaker: Peach Pump og Blueberry Battle

   Off the Hook Stim-free er en ny utgave av suksess-PWO-en Off the Hook. Denne varianten er uten koffein, slik at den passer ekstra godt for deg som trener om kvelden.

   For å veie opp for det manglende koffeinet, inneholder dette produktet ekstra beta-alanin og ekstra L-citrullin for å gi den kraftige effekten du forventer av Off the Hook!

   Hva inneholder Off the Hook Stim-free?

   Off the Hook Stim-free inneholder, akkurat som originalen, et stort utvalg aktive ingredienser i rikelige mengder. En ekstra stor mengde L-citrullin og beta-alanin øker melkesyretoleransen og forbedrer muskelutholdenheten. Disse ingrediensene kompletteres av AAKG og betain, som gir skikkelig pump når du trener.

   For å forbedre fokus uten å forstyrre nattesøvnen inneholder den også en gjennomtenkt blanding av kolinbitartrat, Panax ginseng, L-tyrosin og L-fenylalanin.

   Hvorfor koffeinfri?

   Koffein er en effektiv ingrediens som egner seg godt i visse sammenhenger, men dårlig i andre.

   Hvis du trener om kvelden, kan koffeinrike PWO-er forstyrre søvnen og dermed restitusjonsprosessen – da er Off the Hook Stim-free det perfekte alternativet. Det samme gjelder hvis du er en av mange som drikker mye kaffe eller energidrikk i løpet av dagen, og på den måten allerede får i deg store mengder koffein.

   Anbefalt daglig dose: Bland en skje (18 g) med 250 ml vann. Drikkes før trening.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd, og det skal ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utenfor rekkevidde av små barn. Den oppgitte anbefalte daglige dosen skal ikke overskrides. Tenk også på viktigheten av å innta allsidig og balansert kost og å ha en aktiv og sunn livsstil.

    

   Kosttilskudd i pulverform med aminosyrer, ginseng og vitaminer, med smak av fersken. Inneholder søtningsmiddel.

   Innhold

   Per 1 måleskje (18 g)

   L-citrullinmalat

   5900 mg

   Beta-alanin

   4000 mg

   Betain

   2000 mg

   L-fenylalanin

   1000 mg

   L-arginin alfa ketoglutarat

   1000 mg

   L-tyrosin

   1000 mg

   Kolin bitartrat

   1000 mg

   Ginseng

   300 mg

   - hvorav ginsengoider

   30 mg

   C-vitamiini

   280 mg (350%*)

   B6-vitamiini

   7,2 mg (514%*)

   B12-vitamiini

   1,0 µg (40%*)

   Blueberry Ingredienser: L-citrulline malate, beta-alanin, betain, L-fenylalanin, L-arginin alfa ketoglutarat, L-tyrosin, kolin bitartrat, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), aroma, ginseng (Panax ginseng), søtningsmiddel (aspartam, acesulfam K), konserveringsmiddel (sitronsyre), vitamin C, fargestoff (antocyaniner), vitamin B6, vitamin B12.

   *Inneholder en fenylalaninkilde.

   Peach Ingredienser: L-citrullinmalat, beta-alanin, betain, L-fenylalanin, L-arginin alfa ketoglutarat, L-tyrosin, kolin bitartrat, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), aroma, ginseng (Panax ginseng), søtningsmiddel (aspartam*, acesulfam K), konserveringsmiddel (sitronsyre), vitamin C, fargestoffer (riboflavin, betanin), vitamin B6, vitamin B12.

   *Inneholder en fenylalaninkilde.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side