×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Gå opp i vekt

  Forutsetningene er unike, men hard trening og et riktig og sunt kosthold er noe alle kan gjennomføre.

  At man som aktiv person skal etterstrebe vektøkning, eller å bulke som det ofte refereres til i fitnessverden, kan nok for det uvitende øret høres ut som en enkel og tvers gjennom behagelig prosess. Men en kvalitativ økning i kroppsmasse, muskelvolum og vekt krever disiplin, flid og et meget bevisst kosthold. Forutsetningene er unike for hver enkelt.

  Noen føler at de gjør alt riktig uten å se resultater, andre kan gjerne spise for tre uten å legge på seg et gram. Forutsetningene er unike, men hard trening og et riktig og sunt kosthold er noe alle kan gjennomføre.

  Forskjellen mellom en bra og dårlig bulk

  • Å veie seg er ikke den eneste måten å se hvordan bulken går. Legg til målinger med målebånd, speil eller kaliper.
  • Å spise junkfood nå og da er ikke farlig, men for mye dårlig mat kan ødelegge bulkresultatet, akkurat som at dårlig mat ødelegger en diett.
  • Når styken står stille når kroppsvekten øker er ofte et tegn på at det er fett og ikke muskelmasse som står for vektøkningen. 
  • Ved å holde et øye med hvordin din styrke forandres får du en bra indikasjon på hvordan din muskelmasse påvirkes. En økt muskelmasse henger gjerne sammen med økt styrke.

  Spise for å gå opp i vekt

  Om målet er å bygge muskler og øke muskelmassen, er en godt gjennomført vektøkning en viktig faktor. Konseptet er det samme som ved vekttap, men i omvendt rekkefølge. Det finnes ingen hemmeligheter, suksessmetoder eller mirakelprodukter som man vende seg til.

  Teoretisk sett er det et enkelt og velprøvd regnestykke der det gjelder å konsumere flere kalorier enn du forbrenner. I praksis betyr dette et ekstra høyt inntak av kaloririk mat av høy kvalitet, gode fettsyrer og effektive kosttilskudd.

  Dette kan være en like stor utfordring som et vektreduserende kosthold da en konstant metthetsfølelse og mengder av mat kan være en tøff terskel å komme over. Derfor finnes det her en liste med en rekke utvalgte kosttilskudd og sportsprodukter som kan forenkle prosessen hvor en økning i vekt, muskelvolum og kroppsmasse inngår.

  Start med gode ingredienser, ligg på et høyt protein- og kaloriinntak og ha en balansert mengde med fett av kvalitativt kaliber. De forskjellige tilskuddene står til din tjeneste for å ytterligere akselerere prosessen om du ikke oppnår den nødvendige mengden av kalorier gjennom ditt ordinære kosthold.

  Kosttilskudd for kvalitativ vektøkning

  En god gainer er en blanding av proteiner og karbohydrater og inneholder rikelig med kalorier og en balansert mengde fett. Mengden kalorier varierer fra gainer til gainer, for at du enkelt skal kunne tilpasse et inntak som er skreddersydd for å dekke kroppens spesifikke energibehov.

  Proteiner og aminosyrer er næringsstoffer som sikrer at din muskelbygging alltid er optimalisert.

  Kreatin er et bevist effektiv supplement for vektøkning og muskelmasse som forbedrer din innlagning og gir en givende økning i volum, styrke og utholdenhet som ytterligere forbedrer dine forutsetninger for å bygge muskler.

  Trene for å vokse

  For å gå opp i kvalikativt vekt, det vil si mer muskler enn kroppsfett, bør man trene tungt. Grunnleggende er å trene alle muskelgruppene to ganger i uka og at mesteparten skal bestå av bas-øvelser. Lag en treningsplan og tren etter det skjemaet i fire til seks uker. Øk belastningen hver uke.

  Tre bra øvelser

  • Latsdrag: Dette er en bra måte å trene opp latsen for å kunne gjøre egne chins. Senk skuldrene, sitt med rak ryggen og dra ned stangen til brystet. Slipp kontrollert opp stangen til armene er helt rette.
  • Militærpress: Trene core, skuldre og triceps på en fantastisk måte. Hold litt bredere enn skuldrene og spenn overkroppen under tiden du presser stangen i en rett linje over hodet. Stå stabilt.
  • Knebøy: Veien til en fin rumpe går gjennom knebøy. Hold ryggen rett og press hælerne i gulvet for å få kraft gjennom hele bøyen. Lyft blikket og skyt opp brystet for å få en bra vinkel i ryggen. 

  Regn ut din energiforbrukning.

  Hvis du er interessert i å vite nøyaktig hva ditt kaloriforbruk er, kan du bruke Harris Benedict -ligningen. Det er en gammel men pålitelig utegningsmal som er basert på parameterne høyde, vekt, kjønn, alder og aktivitetsnivå.

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  6 produkter

  per side

  6 produkter