×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -23%

  Muscle Building Pack Hers, Advanced

  Muscle Building Pack, Advanced - Prisgunstig pakke med utvalgte produkter for kvalitativ økning i muskelmasse!

  Les mer

  Price as configured: 469,00 kr *

  607,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETSBGADVANCED1

  Muscle Building Pack, Advanced - Prisgunstig pakke med utvalgte produkter for kvalitativ økning i muskelmasse!
   
  Pakken inneholder:
   
  • 1 x Lean Whey Protein, 900 g - Delikat og næringsrikt protein som er ekstra skånsom mot magen!  Tas etter trening og/eller mellom måltider.
  • 1 x Ultimate Creatine Complex, 60 caps - Hurtigvirkende prestasjonhøyer som ikke binder vann! Tas før trening.
  • 1 x Supreme Amino BCAA, 200 g - Sukker- og kalorifri aminosyretilskudd for muskelvekst og restitusjon! Tas før og/eller etter trening.

   

  Les mer om produktene her:

  Les mer om produktene

  • Ultimate Creatine Complex, 60 caps

   Ultimate Creatine Complex – Hurtigvirkende prestasjonsøker uten vannbindende effekt fra Star Nutrition Hers! Lett å dosere og hyper effektiv!

   • Øker styrke, utholdenhet og eksplosivitet
   • Lettdosert
   • Hurigvirkende effekt
   • Binder ikke væske – perfekt for utøveren som vil unngå vektøkning i forbindelse med kreatininntak

   Kreatin i ulike former og har lenge vært en av de sikreste metodene for å oppnå en bedre prestasjonsevne uten å måtte innta en rekke tungt aktive stoffer og blandinger. Trygt, velprøvd og effektivt.

   Star Nutrition Hers har valgt Kre-Alkalyn som er pH-buffret for å tilby maksimal effekt uten væskeopphopning i musklene. Ved å bruke denne slipper du både den væskeopphopning som vanlig kreatin kan gi og den oppladningsfasen som ofte er nødvendig.

   Ultimate Creatine Complex er lettdosert og effektiv med øyeblikkelig virkning!

   I tilegg av Kre-Alkalyn har Star Nutrition Hers beriket formelen med D-Pinitol, et stoff som er perfekt å bruke under diett i forbindelse med trening ettersom det øker cellevolumet til tross for et lavt karbohydratinntak, og dermed forbedrer dine evner til å opprettholde og øke muskelmasse.

   Det er også tilsatt en god dose kanelekstrakt, som kan holde blodsukkeret i balanse og dermed holde din prestasjon på et konstant høyt nivå!

   Ultimate Creatine Complex - Trygg, sikker og effektiv prestasjonsøker!

   Anbefalt dosering: Ta 2 kapsler om morgenen og 2 kapsler før trening. Overskrid ikke 4 kapsler om dagen.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammende. Personer som lider av sykdom og/eller går på medisin bør snakke med sin lege før de ev. tar dette kosttilskuddet. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides.

   Varebetegnelse: Kosttilskudd med Kre-Alkalyn®, kanelekstrakt og D-pinitol. Kreatin øker den fysiske prestasjonen i forbindelse med kortvarig og høyintensiv trening.

   Innhold Per 3 kapsler Per 4 kapsler
   Kre-Alkalyn® 2250 mg 3000 mg
   Kanelekstrakt 75 mg 100 mg
   D-Pinitol 38,5 mg 51,3 mg

    

   Ingredienser: Kre-Alkalyn® kreatinmonohydrat, gelatin, kanelekstrakt [Cinnamomum verum], D-pinitol, fargestoffer (titandioksid, jernoksid gul, patent blå V).

    

   Allergiinformasjon: Inneholder ingen allergener.

    
  • Supreme Amino BCAA, 200g

   Supreme Amino BCAA – Utrolig velsmakende og kvalitativ BCAA-tilskudd fra succéserien Star Nutrition Hers! Sukkerfri med lavt kaloriinnhold!

   • En lykket smaksprofil – kanskje bransjens beste BCAA hittil
   • 2600 mg BCAA per dose for optimal restitusjon
   • Rik med Vitamin B6 for energi og motvirker trøtthet og utmattelse
   • Sukkerfri med lavt kaloriinnhold
   • Perfekt for å drikke under treningsøkten

   Aminosyrer er et meget effektivt tilskudd som mottar større godkjennelse i treningsbransjen med sin effektive funksjon for forbedret utholdenhet, energi og optimert proteinsyntese. Med Supreme Amino BCAA tilbys du som trener hardt et aminosyretilskudd som er skreddersydd for å tilgodese de preferanser som finnes hos kvinnelige atleter.

   Supreme Amino BCAA har forpliktet verden med BCAA som optimerer dine forutsetninger til best mulig resultat fra treningen, og er dessuten rik med hele 1300 mg L-glutamin per dose!

   1,4 mg Vitamin B6 bidrar til immunsystemets normale funksjon, normal protein – og glykogen omsetning, samtidig som at den minsker trøtthet og utmattelse.

   Supreme Amino BCAA fra Star Nutrition Hers er som kremen på kaken – helt sukkerfri og har lavt kaloriinnhold, perfekt for atleten som tar vare på toppformen året rundt.

   Star Nutritions Hers har under produksjon lagt ekstra vekt på smak, oppløselighet og friskhet, og tørr stolt å påstå at Supreme Amino BCAA kan være industriens mest velsmakende aminosyretilskudd hittil!

   Supreme Amino BCAA – Førstehåndsvalget for kvinneatleten som kan skille kvalitet fra kvantitet!

   Anbefalt dosering: Bland 1 målsekje (5 g) med 200 ml vann, ta 1-2 ganger per dag, for eksempel i forbindelse med trening.

   Antall doser per forpakning: 40

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides.

   Varebetegnelse: Kosttilskudd med grenene aminosyrer (BCAA) fra vegetabilisk kilde, fermenterat L-glutamin og vitamin B6. Vitamin B6 hjelper immunsystemets normale funksjon, normal protein- og glykogenomsetning, og reduserer trøtthet og utmattelse. Inneholder søtstoffer.

    

   Nettovekt: 250 g

    

   Næringsverdi Per 1 måleskje (5 g) Per 2 måleskjeer (10 g)
   Energi 17 kcal / 72 kJ 35 kcal / 144 kJ
   Fett 0 g 0 g
    herav mettet 0 g 0 g
   Karbohydrater 0,2 g 0,4 g
    herav sukkerarter 0,05 g 0,35 g
   Protein 3,9 g 7,8 g
   Salt 0,02 g 0,04 g

    

   Innhold Per 1 måleskje (5 g) Per 2 måleskjeer (10 g)
   L-Glutamin 1300 mg 2600 mg
   L-Leucin 1300 mg 2600 mg
   L-Isoleucin 650 mg 1300 mg
   L-Valin 650 mg 1300 mg
   Vitamin B6 1,4 mg (100%*) 2,8 mg (200%*)
   * - Prosent av daglig referanseinntak

    

   Ingredienser Strawberry Passion: L-glutamin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, resistent dextrin, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, søtstoffer (acesulfam-K, sukralose), salt, fargestoff (betanin), vitamin B6.

    

   Ingredienser Fresh Lemon: L-glutamin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, resistent dextrin, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, søtstoffer (acesulfam-K, sukralose), salt, fargestoff (betanin), vitamin B6.

    

   Ingredienser Tropical Mango: L-glutamin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, resistent dextrin, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, salt, søtstoffer (acesulfam-K, sukralos), fargestoff (kurkumin), vitamin B6.

    

   Allergiinformasjon: Inneholder ingen allergener. Inneholder søtstoffer.

  • Lean Whey Protein, 900 g

   Lean Whey Protein – Proteinpulver av høy kvalitet fra Star Nutrition Hers produsert av myseproteinkonsentrat og myseproteinisolat. Med enzymer for forbedret opptak!

   • Rik på enzymer for forbedret opptak - lett for magen 
   • Lavt fett- og sukkerinnhold
   • Protein med høy verdig for oppbyging av muskelmasse 
   • Lettblandet i 4 gode smaksvarianter

   At en aktiv livsstil og målrettet resultat krever et høyt inntak av protein har ikke vært et unntak hos noen utøvere. Lean Whey Protein er Star Nutrition Hers spennende bidrag i utvalget med gjennomarbeidet sammensetning, av alle de viktige næringsstoffer som trengs i jakten på en veltrent fysikk og et sunt kosthold. 

   Lean Whey Protein gir deg tilskudd av kvalitativ myseproteinkonsentrat og myseproteinisolat med et lavt fett- og sukkerinnhold, høy proteinverdi og en smaksprofil som er i forkant! Star Nutrition Hers har lagt stor vekt på å oppnå klare og gjennomarbeidede smaker og suveren løselighet for å gjøre Lean Whey Protein til det delikate og lett konsumerte tilskuddet det er i dag.

   Kjenner du deg ofte hoven i magen eller har en lang metthetsfølelse etter du har drukket shakes? Lean Whey Protein er rik med fordøyelsesenzymer som forbedrer opptaket og gir en herlig effekt i magen! 

   1g karbohydrater og 0,6 g sukker per dose! Det lave fett- og sukkerinnholdet gjør at du kan drikke shakes uten uten bekymring for å ødelegge treningsresultatene og forbrenning i jakten på toppformen.

   Lean Whey Protein er selvsagt utstyrt med høye mengder aminosyrer for å optimere både restitusjon og muskeloppbygging. 

   Anbefalt dosering: Bland 0,88 dl (30 g) med 200-300 ml vann. Ta 1 porsjon 1-3 ganger daglig, for eksempel etter trening mellom måltider.

   Antall doser per forpakning: 30

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammende. Personer som lider av sykdom og/eller går på medisin bør snakke med sin lege før de ev. tar dette kosttilskuddet. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides. Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

   Varebetegnelse: Sportsprodukt med 78%-80% protein, inneholder søtstoffer. 

   Nettovekt: 900 g

    

   Næringsverdi per 100g  Blueberry Raspberry Ice Cream Double Chocolate Mousse Strawberry White Chocolate Fresh Vanilla
   Energi 1582 kJ, 378 kcal 1574 kJ, 376 kcal 1586 kJ, 379 kcal 1586 kJ, 379 kcal
   Fett 5 g 5 g 5 g 5 g
    herav mettet 4 g 4 g 4 g 4 g
   Karbohydrater 4 g 4 g 4 g 4 g
   herav sukkerarter 2 g 2 g 2 g 2 g
   Protein 80 g 78 g 79 g 80 g
   Salt 0,45 g 0,45 g 0,45 g 0,45 g

    

   Næringsverdi per 1 dose (30 g)  Blueberry Raspberry Ice Cream Double Chocolate Mousse Strawberry White Chocolate Fresh Vanilla
   Energi 475 kJ, 113 kcal 472 kJ, 113 kcal 476 kJ, 114 kcal 476kJ,114 kcal
   Fett 1,4 g 1,4 g 1,4 g 1,4 g
    herav mettet 1 g 1 g 1 g 1 g
   Karbohydrater 1 g 1 g 1 g 1 g
    herav sukkerarter 0,6 g 0,6 g 0,6 g 0,6 g
   Protein 24 g 23 g 24 g 24 g
   Salt 0,14 g 0,14 g 0,14 g 0,14 g
    

    

   Aminosyreprofil Per 100 g
   L-Leucin 9,13 g
   L-Isoleucin 4,83 g
   L-Valin 4,82 g
   Total BCAA 18,78 g
   L-Asparginsyre 10,02 g
   L-Glutaminsyre 15,31 g
   L-Serin  4,77 g
   L-Glycin  1,62 g
   L-Histidin 1,49 g
   L-Arginin 2,09 g
   L-Treonin 6,54 g
   L-Alanin 4,57 g
   L-Prolin 5,21 g
   L-Tyrosin 2,65 g
   L-Metionin 1,82 g
   L-Cystin 2,18 g
   L-Fenylalanin 2,81 g
   L-Lysin 8,21 g
   L-Tryptofan 1,51 g

    

   Ingredienser Strawberry White Chocolate: Proteinblanding (myseproteinkonsentrat [melk][inneholder emulgator: soyalecitin], myseproteinisolat [melk][inneholder emulgator: soyalecitin]), aroma, stabiliseringsmiddel (karboximetylcellulose), fargestoff (betanin), Digezyme® (amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), søtstoff (sukralose).

    

   Ingredienser Fresh Vanilla: Proteinblanding (myseproteinkonsentrat [melk] [inneholder emulgator: soyalecitin], myseproteinisolat [melk] [inneholder emulgator: soyalecitin]), aroma, stabiliseringsmiddel (karboximetylcellulose), Digezyme® (amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), søtstoff (sukralose), fargestoff (karoten).

    

   Ingredienser Blueberry Raspberry Ice Cream: Proteinblanding (myseproteinkonsentrat [melk][inneholder emulgator: soyalecitin], myseproteinisolat [melk][innehholder emulgator: soyalecitin]), aroma, stabiliseringsmiddel (karboximetylcellulose), fargestoff (antocyaner, betanin), Digezyme® (amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), søtstoff (sukralose).

    

   Ingredienser Double Chocolate Mousse: Proteinblanding (myseproteinkonsentrat [melk][inneholder emulgator: soyalecitin], myseproteinisolat [melk][inneholder emulgator: soyalecitin]), kakao [3,5%], aroma, stabiliseringsmiddel (karboximetylcellulose), Digezyme® (amylas, proteas, laktas, lipas, cellulas), søtstoff (sukralose).

    

   Allergiinformasjon: Inneholder melk og soyalecitin. Inneholder søtstoff.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  2 Customer Review(s)

  per side

  2 Customer Review(s)

  per side