×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -27%

  Muscle Building Pack, Advanced

  Muscle Building Pack, Advanced - Kvalitativt pakke med utvalgte produkter som vil øke din muskelmasse optimalt!

  Les mer

  Price as configured: 599,00 kr *

  817,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETSBGADVANCED01

  Muscle Building Pack, Advanced - Kvalitativt pakke med utvalgte produkter som vil øke din muskelmasse optimalt!
   
  Pakken inneholder:
  • 1 x Whey-100, 1 kg - kalorigjerrig og næringsrikt proteinpulver av høyeste kvalitet.
  • 1 x D-Aspartic Acid, 192 g - muskeløkende aminosyre.
  • 1 x Ultimate Creatine, 90 caps - raskvirkende prestasjonshøyer som maksimerer styrke og eksplosivitet!

  Les mer om produktene

  • Whey-100, 1 kg

   Star Nutrition Whey-100 er et kompromissløst kvalitetsprotein laget for deg som krever det beste. For maksimal muskeloppbyggning og fettforbrenning. Whey-100 - for deg som krever det beste!

   • 100% myseisolat
   • Lavt innhold av fett og laktose
   • Maksimerer muskeloppbygging

   Klikk her for å kjøpe Whey-100, 4 kg

   Star Nutrition Whey-100 er et kvalitetsprotein utviklet for deg som krever det beste! For maksimal muskeloppbygging og fettforbrenning! Whey-100 består av 100% myseproteinisolat, har lavt laktoseinnehold og er meget lettblandet.

   Protein er oppbygget av aminosyrer som har den viktigste oppgaven å bygge opp musklene og støtte muskelopphentingen. Du må tilføre kroppen protein med to til tre timers mellomrom hver dag for at den ikke skal gå inn i et muskelnedbrytende, katabolt tilstand. Når kroppen er i et katabolt tilstand settes kroppens sultmekanisme i gang. Man kan si det slik at kroppen "spiser" av musklene for å få energi, samtidig som kroppen lettere legger på seg fett. På morgenen og etter at du har trent er aminosyrenivåene i kroppen lave, og da er det spesielt viktig å få i seg "raske" proteiner.

   Star Nutrition Whey-100 er et protein av høyest mulige kvalitet. Det består 100% av myseproteinisolat som tas opp av kroppen utrolig raskt. Produktet fremstilles med den aller seneste separasjonsteknikken og har derfor et lavt innhold av laktose, fett og karbohydrater.

   Produktet finnes i meget gode smaker og er lett å blande ut, det verken skummer eller klumper seg. Star Nutrition Whey-100 lages av Carbery som er verdensledende innen sportsprotein - de fleste av verdens kvalitetsmerker får sine proteiner fra Carbery Industries.

   Ingredienser:
   Cross flow Micro filtrert Whey protein Isolate Instant. Naturlige farge- og smaksemner. Aspartam, fenylananin (ikke Naturell) (Instant gjør proteinet ekstremt lettblandet) 

   Anbefalt dosering: Bland 28 g pulver med 170 ml vann. Innta når som helst under dagen, forslagsvis i forbindelse med trening eller mellom måltider.

   1 porsjon = 1,5 måleskje, 0,75 dl (28 g pulver, 24 g protein)

   Antall porsjoner per pose: 27 porsjoner

   Whey-100 er garantert fri for nøtter.

   Måleskje inngår ikke, denne legger du til kostnadsfritt i kassen.

   Naturell smak er fri for kunstige tilsetningsstoffer.  Smaken Lemon Yoghurt inneholder surhetsregulerende middel E330 (sitronsyre).

   1 porsjon = 28g 

   Næringsverdi per 100g

   Chocolate

   Vanilla

   Strawberry

   Lemon Yoghurt

   Vanilla Pear

   Natural

   Chocolate Raspberry

   Energi (Kcal)

   357

   357

   358

   359

   359

   364

   356 kcal

   Fett

   1,2 g

   1 g

   1 g

   1 g

   1 g

   1 g

   1,3 g

   herav mettet

   1,1 g

   1 g

   1 g

   1 g

   1 g

   <1 g

   1,1 g

   Karbohydrater

   2,3 g

   2 g

   2,6 g

   1,8 g

   2 g

   1 g

   2,7 g

   herav sukkerarter

   1,1 g

   1,2 g

   1 g

   1,1 g

   1,2 g

   <1 g

   1 g

   herav 
   laktos

   0,9 g

   Fiber

   1,5 g

   Protein

   84 g

   85 g

   85 g

   85 g

   85 g

   87 g

   83 g

   Salt

   0,4 g

   0,4 g

   0,4 g

   0,4 g

   0,4 g

   0,3 g

   0,4 g

    

   Chocolate ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), kakao, aroma, søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

   Chocolate Raspberry ingredienser: Myseprotein (melk)(inneholder emulgator [soyalecitin]), kakao, aroma, stabiliseringsmiddel (karboksymetylcellulose), søtstoff (aspartam*).

   Vanilla ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, farge (titandioksid), søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

   Strawberry ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, farge (rødbeterødt), søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

   Vanilla Pear ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi).

   Lemon Yoghurt ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]), aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), søtningsmiddel (aspartam*), stabiliseringsmiddel (xantangummi), farge (gurkemeie).

   Unflavoured ingredienser: Myseproteinisolat (melk)(inneholder emulgeringsmiddel [soyalecitin]).

   Chocolate Strawberry Ingredienser: Myseprotein (melk)(inneholder emulgator [soyalecitin]), kakao, aroma, stabiliseringsmiddel (karboksymetylcellulose), søtstoff (aspartam*).

   *Inneholder en fenylalaninkilde

   Naturell smak er fri uten kunstig søtningsmiddel.

   Allergiinformasjon: Inneholder melkeprotein, laktose, soya og fenylalanin.

  • Ultimate Creatine, 90 caps

   Økt styrke og eksplosivitet med Ultimate Creatine, 90 caps - lettdosert fra Star Nutrition!

   • Binder ikke vann
   • Fantastisk styrke og eksplosivitet
   • Ekstrem pump og økt muskelvolum
   • PH-bufret
   • Hurtigvirkende – tas kun 30 min før trening

   Kreatin som tilskudd for økt styrke og eksplosivitet er en anerkjent fungerende metode. Funksjonelle effekter av kreatin er at det fyller opp kreatinfosfatdepotene i musklene. Kreatinfosfat er den fjerde største bestanddel av muskelvev og fungerer effektivt som et drivstoff til musklene under anaerob og eksplosiv trening, som for eksempel vekttrening, crossfit eller hard fysisk sport.

   At kreatinfosfatnivåene fylles opp fører også til økt pump og muskelvolum, samtidig som eksplosivitet og styrke når sitt maks!

   Star Nutrition har med Ultimate Creatine tatt fram et kreatintilskudd, som endelig leverer et alternativ for deg som mislikt væskeretensjon og vektøkning som standardmodellen kreatinmonohydratpulver innebærer. For det første er molekylet stabilt, noe som betyr at den ikke begynner å bryte ned den ineffektive substansen kreatinin, når den blandes i vann. Det gjør at du får større effekt, det vil si en større økning i styrke og eksplosivitet, til tross for en lavere dose.

   For det andre er Ultimate Creatine ekstraordinært hurtigvirkende og skal kun tas cirka 30 minutter før trening sammenlignet med standard kreatin, som ofte henviser til flere forskjellige doseringer, flere ganger om dagen. Få rett dose– doser enkelt med Ultimate Creatine letthåndterlige kapsler!

   Anbefalt dosering: Ta 2-3 kapsler med et glass vann, ca 30 minutter før trening. 

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Informasjon: Dette er et kreatintilskudd for å øke styrke og eksplosivitet. Bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides.

   Dosering: 2-3 kapsler

   Antall kapsler per beholder: 90 kapsler

   Størrelse per kapsel: 750 mg

   Innhold Per 2 kapsler Per 3 kapsler
   Kre-Alkalyn 1500mg 2250mg

   Øvrige ingredienser: Kre-Alkalyn (kreatinmonohydrat), kapsel (storfe gelatin), fargestoff (titandioksid)

  • D-Aspartic Acid, 144 g

   D-asparaginsyre (DAA) booster nivåene av testosteron og LH. Star Nutritions DAA kommer i lettdoserbart og effektiv pulverform.
    
   • Består av 100% D-asparaginsyre i pulverform
   • Kan kombineres med andre kosttilskudd
   • Helt biologisk tilgjengelig
   • Kan øke naturlig testosteronnivå og muskelvekst
    
   Anbefalt daglig inntak: 1måleskje (5ml≈3.2 g) om kvelden. Blandes med vann.
    
   Antall doseringer i boksen: 60 doseringer.
    
   Informasjon: Skal ikke erstatte en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen bruk av produktet.

   Ingredienser: D-asparaginsyre

    

   Nettovekt: 250 g.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.