×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Mr. Hyde Nitro X, 30 servings

  Mr. Hyde NitroX fra Pro Supps - En forbedret oppfølger til populære Mr. Hyde. Et av markedets mest effektive PWO!

  Les mer
  499,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 9796-0237R

  Mr. Hyde NitroX fra Pro Supps - En forbedret oppfølger til populære Mr. Hyde. Et av markedets mest effektive PWO! Med avansert blanding av leucin, sentralstimulerende og Nitrosigine®. En potent prestasjonssøker!
  • Gir eksplosiv styrke og forbedret utholdenhet
  • Inneholder kreatin
  • Potent kombinasjon av termogene emner
  • Finnes i fem smaker
  Navnet Mr. Hyde er lånt fra den klassiske romanen hvor forskeren Dr. Jekyll forvandles til onde Mr. Hyde etter å drukkit sitt eget eliksir. Og på akkurat samme måte kommer denne PWO'en å forvandle din personlighet på gymmet.
   
  Mr. Hyde inneholder leucin og kreatinhydroklorat som ved hjelp av Nitrosigine® og L-Citrullin utvider blodtilførselen og virker muskelbyggende. Sammen med melkesyrehemmende Beta Alanin og koffein  gir Mr. Hyde NitroX deg alt for at dine muskler skal prestere under treningen.  Alt for at dine muskler skal prestere bedre under treningen.
   
  Dette er ikke et kosttilskudd for nybegynnere. Du bør være vant til PWO og stimulanse-produkter fra tidligere, og bør ikke tas av personer med hjerteproblemer eller lignende. Kontakt din lege om du er usikker.
   
  Anbefalt dosering: Bland 1/2 måleskje med 300 ml vann i en shaker og drikk 30 minutter før trening. Overskrid ikke anbefalt dosering per 24 timer.
  Som andre Pre-Workout produkter bør boksen ristes godt før hver dosering. Dette fordi ingrediensene har ulike tettheter og kan legge seg i ulike lagere i boksen.
   
  Informasjon: Skal ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av en allsidig og balansert kost og en sunn livsstil. Produktet er ment til friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen du bruker produktet.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  10 Customer Review(s)

  per side

  10 Customer Review(s)

  per side

  Innhold per dosering (1/2 måleskje 3,85 g)
  Beta-alanin (CarnoSyn®) 1,25 g
  Kreatin HCL  0,5 g
  Arginine Silicate (Nitrosigine®) 250 mg
  L-Citrulline Aspartat 250 mg

  Vannfritt koffein

  150 mg
  Di-koffeinmalat 45 mg
  Caffeine Citric Acid Blend 10 mg
  Cholin Bitartrat 250 mg
  Theanine 25 mg
  N-acetyltyrosin 25 mg

   

  Øvrige ingredienser: Naturlig og kunstig aroma, løslig diettfiber, sitronsyre, kalsiumsilikat, eplesyre, acesulfam-kalium, rødbetepulver, sukralose, silikondioksid, vinsyre, farge.