×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Syltetøy & sirup

  Syltetøy & Sirup er pålegg som smaker fantastisk. Disse produktene har lang holdbarhet og er perfekte for lagring over tid. Her kan du finne mange spennende smaker som er kjekke å ha i kjøkkenskapet.

  Godt sukkerfritt tilbehør til frokost eller snacks

  Sirup og syltetøy er to ganske forskjellige måter å lage pålegg på. Begge deler smaker veldig godt og kan brukes på brød så vel som på pannekaker og på vafler. Syltetøyet kommer i mange forskjellige smaker, blant annet bringebær, blåbær eller usøtet eplemos.

  Det flotte med syltetøy er at du får i deg mange av de vitaminene som finnes i bær og frukt. Her finner du noe for enhver smak. Når det kommer til sirup, er det ikke like mange smaker, men du kan velge mellom forskjellige typer lønnesirup som kommer i både mørk og lys utgave.

  Kutte ned på sukker og kalorier, men ikke på smak

  Når vi snakker om sukker- og kalorifri tilbehør så trenger ikke dette å bety det samme som kjedelig pålegg. Mange typer syltetøy er vel så smaksrike dersom de består først og fremst av frukt eller bær. Hva med å prøve en av våre bringebærgelèer som smelter på tungen?

  Prøv en god mengde av slikt syltetøy på noen grove havrekjeks eller grovt knekkebrød, og du har funnet det perfekte mellommåltidet. Et annet tips er å tilsette et lag av cottage cheese, noe som gjør mellommåltidet rikere på proteiner uten å tilføre for mange kalorier.

  Kutte ned på sukker og kalorier, men ikke på smak

  Eplemos usøtet er et utrolig godt pålegg som egner seg til mange typer underlag, som brød, knekkebrød eller vafler. I tillegg til syltetøy kan du variere ditt måltid med sjokolade sirup, noe som passer glimrende på pannekaker. Denne sirupen kan også brukes som glasur på ulike desserter, og passer perfekt til blant annet vaniljeis.

  Her er det egentlig bare fantasien som setter grenser. God mat og desserter trenger ikke å være fulle av sukker og kalorier. Det er nok å bytte ut noen produkter med våre usøtede varer, og vips så går antall kalorier ned.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Økologisk
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  10 produkter

  per side

  10 produkter