×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Pannekakemiks

  Pannekakemiks er en proteinrik miks som gir næringsrike og velsmakende pannekaker. Disse pannekakene metter mye bedre, og inneholder mer protein enn vanlige pannekaker. De er lettlagde og inneholder mye protein, og er like smakfulle som vanlige pannekaker!

  Proteinpannekaker sunt og godt

  Proteinpannekaker kan være noe av det beste du kan spise etter en treningsøkt. Det er viktig å fylle på med riktig ernæring for musklene brytes ned ved trening. Muskelmassen bygges opp igjen med inntak av proteiner etter trening. Disse proteinpannekakene er sunne og enkle å lage, og du kan godt lage de i forkant.

  Enkelt er det å oppbevare de i en boks i kjøleskapet, og spise de etterhvert. Pannekakene kan du også lage til hverdagen til familien, venner, og om du trenger noe ekstra å servere eller bare har lyst på noe sunt og godt. Pannekaker er veldig populært, og kan spises til lunsj, kveldsmat og frokost.

  Næringsrik og lett forberedt mat

  Det er ganske enkelt å forberede pannekaker av proteinpannekakemikser. Lett forberedt mat er det! De er næringsrik og smaker veldig godt, og lett å lage, du bruker anbefalt dosering med pulver som står på pakka, og blander det med vann. Deretter er det bare å helle røra i pannen og steke i vei.

  Proteinpannekakene inneholder mer proteiner og metter mye mer sammenlignet med vanlige pannekaker. De er også uten tilsatt sukker og med lavt fettinnhold, men du kan selv skreddersy måltidet ditt med å tilføre karbohydrater som frukt, bær eller sirup. Dette gjør pannekakene ypperlig for restitusjon etter en treningsøkt.

  Bredt utvalg av deilige pannekakemikser

  Disse proteinpannekakemiksene får du i mange varianter, og du kan sortere de etter varemerke, bruksområde, form, størrelse og tidspunkt for bruk. Bruksområde kan være til å bygge muskler, oppkvikking & energi, restitusjon, baking og vekttap. De fleste miksene du lager pannekaker av kommer i pulverform i forskjellige pakkestørrelser og smak.

  Smaktillegg kan være blåbær, sjokolade, eller maple syrup (lønnesirup). Som flytende finner du proteinrike eggehviter, sukkerfri sirup og protein hazelnøtt krem som smaktilsetting på pannekakene. Miksene er ikke glutenfrie, men de som ikke kan spise gluten kan bruke mandelmel og kokosmel til sine glutenfrie pannekaker. Hva med å lage proteinpannekaker til lunsj, frokost eller middag?

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  11 produkter

  per side

  11 produkter