×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Tørket frukt & bær

  Tørket frukt & bær er perfekt som en liten snack når du føler deg litt sulten, eller trenger et lite energi kick mens du er på farten.

  Tørket frukt og bær er sunt snacks

  Tørket frukt og tørkede bær er populært for folk på farten som ønsker sunne snacks i løpet av dagen, men er også perfekt som en deilig smakstilsetning i for eksempel en sunn gresk yoghurt til frokosten eller en vaniljeyoghurt på kveldstid. Tørket frukt og bær er proppet med vitaminer og andre nyttige næringsstoffer, og tilbyr samtidig god smak og enkel oppbevaring.

  Tørket ananas, mango, blåbær, tranebær og bananer kan med fordel blandes med sunne nøtter som mandler, cashew, valnøtter og pistasj for et enda sunnere måltid eller en smakfull snack.

  Hva er gojibær og hvorfor er de bra for deg

  Har du hørt om superfrukten gojibær? Bærene er blitt svært så populære på grunn av deres evne til å gjøre oss friskere, sunnere og til og med yngre. Med slike fantastiske egenskaper inkluderes bærene i dagens "superfood", som er betegnelsen på frukt, bær og grønnsaker som har evnen til å forhindre sykdommer, men som også kan skilte med anti-aldring egenskaper.

  Disse sunne bærene inneholder viktige essensielle aminosyrer og et svært høyt næringsinnhold. Bærene kan nytes i både tørket og frisk tilstand. Her er det bare fantasien som kan stoppe deg. Du kan for eksempel tilsette bærene som smakstilsetning til frokostblandingen eller til middager med hvitt kjøtt, som svinekjøtt eller kalkun.

  Perfekt snacks til fredagskoset

  Istedenfor å slenge seg ned i sofaen og foran TVen med potetgull og brus, finnes det flere alternativer som er like så gode, men så absolutt mye sunnere. Neste gang du skal handle noe godt til fredagskvelden, kan du med fordel tenke i nye baner og gjøre det hele til en sunnere, men like hyggelig kveld.

  Soltørket frukt, økologiske dadler og bananchips er bare noen av de mange sunne superfoods som gjør seg utmerket som snacks. Lag et innbydende fat med fristende sunnere alternativer og nyt fredagskvelden med deilig, god samvittighet.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Økologisk
  Vis mer + Vis mindre -
  Uten
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  19 produkter

  per side

  19 produkter