×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Nøtter & frø

  Nøtter & Frø er matprodukter du kan tilsette til ett måltid eller bruke som ett mellommåltid. Det smaker godt, det metter godt og det er sunt.

  Nøtter og frø inneholder sunne fettsyrer

  Nøtter er sunt for oss. Det har mange gode egenskaper som vi kan dra nytte av. Mange tenker ikke over at det er så sunt. De tenker også ofte at det ikke smaker godt. Noen tenker også kanskje at det ikke er andre enn fugler og gnagere som spiser dette. Men nøtter inneholder fettsyrer som er kjempesunne for oss mennesker.

  Disse er viktige og næringsrike for oss. Ved å spise disse hver dag får vi i oss livsnødvendige fettsyrer og vi er med på å redusere risikoen for sykdommer eller andre plager.

  Sunne nøtter som er bra for deg

  Cashewnøtter er nøtter som kommer opprinnelig fra Brazil. Dette er veldig gode nøtter som mange liker. Denne nøtten er veldig bra for blant annet å holde kolesterolet i balanse. Den inneholder også mye protein som er viktig for blant annet muskelmassen.

  Visse du for eksempel at cashewnøtter ikke er en nøtt men egentlig ett frø? Macadamianøtter har en mild og god smak og kan minne litt om kokos. Den har mange gode næringsstoffer og inneholder mer olje. Det gjør denne nøtten veldig bra egnet for oss, for å ha ett sunt kosthold.

  Sunne frø som er bra for deg

  Chia frø er en lite brukt ressurs på kjøkkenet. Mange vet ikke om disse frøene engang. Disse er fulle av fiber og er også med på å redusere risikoen for livsstilssykdommer. De har en nøytral smak og kan da brukes i nesten alt som måtte ønskes. Gresskarfrø er sprø velsmakende frø som er sunne for oss.

  Fordi det ikke er en nøtt tåler de fleste nøtteallergikere det og er dermed ett godt alternativ. Gresskarfrø er fulle av protein og er en god kilde for dette om man vil redusere kjøtt. I tillegg inneholder de vitamin E.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Økologisk
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  15 produkter

  per side

  15 produkter