×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Chips

  Chips har tradisjonelt vært forbundet med helgekos og en haug med kalorier. Men visste du at du fint kan kose deg med slik type mat uten at det skal gå ut over kostholdet?

  Snacks for fitness og helse

  I en tid der trening er blitt en del av hverdagen for veldig mange, har også fokus på kosthold økt. Dette har selvsagt også ført til større fokus på hva man putter i seg når man skal kose seg foran tven en sjelden gang. Tradisjonelt potetgull har mye kalorier i seg som følge av at det friteres i olje.

  Nå er utvalget blitt mye bedre og du får nå chips som er tiltenkt de aktive og som ønsker å kose seg uten å få dårlig samvittighet. Protein kan man nå få i seg gjennom å handle inn denne chipsen til helgen.

  Unn deg noe godt

  Proteinrike snacks sørger for at kroppen lader godt opp etter en god treningsøkt. Livskvalitet kan sjelden måles i bare kiloer, men også hvordan du benytter timene dine ellers. Snack kan også fungere som mellommåltid om du går rundt og er småsulten.

  Derfor kan vi tilby en rekke varianter av chips og annet snacks som du kan benytte av i helgene som kos. Unn deg noe godt når helga kommer uten å få dårlig samvittighet, og velg proteinrikt chips som ikke bare er godt, men også hjelper kroppen å opprettholde energien etter ukas treningsøkter.

  Sunn snacks til fredagskoset

  Proteinchips som nachos er utmerket alternativ til det kaloririke potetgullet og sjokoladen. Fredagskosen er synonymt med kalorier for mange under "Gullrekka" på en eller annen tv-kanal. Det skal være lov å kose seg, men det finnes måter å kose seg på som gjør at man slipper å kjenne på den dårlige samvittigheten som folk gjerne får etter å ha storspist godteri for en hel måned i løpet av en kveld. Nachos fungerer fint til å gjøre ordinært potetgull overflødig og samtidig kan kroppen dra nytte av denne proteinrike chipsen mens du slapper av.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  10 produkter

  per side

  10 produkter