×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Linfrøolje

  Linfrø og linfrøolje er blitt svært populært blant folk i dag på grunn av deres mange fordeler for helsen og evnen til å lindre ulike helseproblemer.

  Linfrøolje brukes som et kosttilskudd

  Som de fleste nok er klar over, er selv de sunneste matvarer og beste kosttilskudd, kun sunne så lenge de tas i henhold til riktig dosering og ikke ved overdrevet inntak. Så hva er riktig dosering når det kommer til linfrøolje? En trygg daglig dose kan sies å være et sted fra en til to teskjeer.

  Det anbefales at man konsulterer lege før man begynner å innta oljen regelmessig. Spesielt er dette viktig for barn. Daglig terapeutisk dose er 3 teskjeer, dvs. en teskje 3 ganger daglig, hvor hver teskje består av 15 ml.

  Hva er fordelene med å ta linfrøolje?

  Linfrø olje kan skilte med en rekke helsemessige fordeler. For det første har studier vist at linfrøolje kan beskytte mot ulike typer kreft. Den kan også redusere kolesterolnivået, samt hindre betennelse og leddgikt. Den har et høyt innhold av fiber, og er rik på vitamin B og Magnesium, som alle er viktige for en god funksjon i kroppen.

  Studier har også vist at menopausale symptomer som blant annet hetetokter og humørsvingninger kan lindres med linfrø- og linfrøolje. Dette til glede for alle kvinner i overgangsalderen. Det kan også hjelpe mot forstoppelse, tørre øyne, og sies også å være bra for håret.

  Hva inneholder linfrøolje?

  Så hva inneholder linfrøoljen? Jo, den har et høyt innhold av Omega 3 fettsyrer som er flerumettede fettsyrer som er meget viktig for kroppen, faktisk livsnødvendig. Disse fettsyrene må inntas gjennom mat og drikke, da kroppen ikke produserer de selv, men har behov for dem for å fungere optimalt.

  I tillegg inneholder oljen noe som kalles lignan, som er østrogenlignende forbindelser som finnes i planter. Disse fungerer som antioksidanter. Linfrø er som nevnt også svært rik på fiber som blant annet kan hjelpe deg å gå ned i vekt på en sunn måte.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Økologisk
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  3 produkter

  per side

  3 produkter