×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Alpha Plus Man, 100 tabletter

  ManVital, et vitamintilskudd for menn som sikrer et balansert næringsinntak til tross for en stressende hverdag når avstanden mellom måltidene kan være lange!

  Les mer
  250 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A4111-8

  ManVital er et vitamintilskudd for menn som hjelper til med å sikre et balansert næringsinntak til tross for en stressete hverdag når avstanden mellom måltidene kan være lange. Tablettene er laget for å møte mannens behov av vitaminer og mineraler! 

  • For den høypresterende mannen. 
  • Næringsboost. 
  • Spesielt tilpasset for mannens behov av næringsstoffer. 

  Doseringsinstruksjoner:  1-2 tabletter, to ganger daglig sammen med måltid.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og kan ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammende. 

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Innhold per tablett:

  A-vitamin 175 ug
  Betakaroten 1 mg 
  D3-vitamin 5 ug
  C-vitamin 50 mg
  Bioflavonoidkompleks 24 mg
  E-vitamin 50 mg
  B1-vitamin 2,5 mg
  B2-vitamin 2,5 mg
  Niacinamid 5 mg
  Pantotensyre 10 mg
  B6-vitamin 2,5 mg
  B12-vitamin 25 ug
  Folsyre 100 ug
  Biotin 50 ug
  Kolin 10 mg
  Inositol 10 mg
  Kalsium 125 mg
  Magnesium 50 mg
  Kobber 300 ug
  Jod 38 ug
  Sink 6 mg
  Mangan 0,5 mg
  Kalium 20 mg
  Selen 25 ug
  Krom 50 ug
  Molybden 25 ug
  Silisium 2 mg
  Bor 0,12 mg
  Belatin HCI 10 mg
  Bromelain 5 mg
  Lykopen 0,3 mg
  Gresskarkjernekstrakt (10:1) 12,5 mg
   

  Ingredienser: Dikalsiumfosfat, magnesiumaminoat, kaliumglukonat, mikrokrystallinsk cellulose, kalsiumaskorbat, trikalsiumfosfat, stearinsyre, d-alfa-tokoferol-acetat, tverrbundet natriumkarboximetylcellulose, sinkaminosyrekelat, silisium (aquisetum arvense), sitrusbioflavonoider, cyanokobalamin, cholin bitartrat, blandede tokoferoler, hydroksipropylcellulose, silisiumdioksid, gresskarkjerneekstrakt, magnesiumstearat, kalsium D-pantotenat, inositol, betain HCl, karoten, niacinamide, I-selenomethionine, bromelain, lykopenekstrakt, tiamin HCl, pyridoksin HCl, kobberaminosyrekelat, manganaminosyrekelat, riboflavin, boraminosyrekelat, kolekalsiferol, A-vitaminacetat, molydbenaminosyrekelat, krompolynikotinat, folsyre, D biotin, kaliumjodid og belegg av hydroksipropylmetylcellulose, glyserol, natrium klorofyll, karnuabavoks og vanilje.