×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ytelse

  Uansett hvilken prestasjonskategori du mener du tilhører, finnes det flere produkter som kan ta treningen din til neste nivå!

  Maksimal prestasjon – maksimale resultat

  Enten du er en hobbyidrettsutøver eller en eliteidrettsutøver, og uansett hvilken trening du foretrekker, er ytelse og resultater noe som i stor grad kan bli påvirket av hva du spiser. Å trene målrettet og kontinuerlig er selvsagt alfa og omega, men hvis man vil få ut det der lille ekstra, kreves det også at man er nøye med kosten. En veltrent, velbefinnende og velfungerende kropp kan lett sammenlignes med en finjustert motor. Det kreves riktig type drivstoff for å kunne levere maksimalt.

  Pass på så du har bra teknikk så du får mest mulig ut av din trening:

  • Markløft
  • Chins
  • Bicepscurl

  Spis som en proff

  Ordet ytelse er imidlertid et relativt subjektivt begrep, hvor betydningen av ordet og hva det innebærer, kan variere fra person til person. Man kan strebe etter alt fra å bli raskere og sterkere til å få bedre utholdenhet. Uansett hvilken ytelseskategori du mener du tilhører, finnes det produkter som kan ta treningen til neste nivå! Regn ut din kaloriforbrukning.

  Kosttilskudd som hjelper deg

  For de som ønsker å løfte tyngre finnes kreatin som er bevist å ha en prestasjonsøkende effekt ved intensiv repetitiv trening som utføres under en kort periode.

  For de som ønsker å orke å trene lenger, finnes beta-alanin som øker karnosinet i musklene, noe som forhindrer melkesyre og bidrar til økt muskelutholdenhet. Det finnes også stoffer med bredere egenskaper som er gunstige for alle typer prestasjon.

  Det finnes også stoff med bredere egenskaper som er gunstige for alle typer ytelse. Noen eksempler på dette er koffein og BCAA som gir økt fokus og redusert mental trøtthet, samt arginin og agmatin som utvider blodkarene, noe som øker tilgangen på oksygen og viktige næringsstoffer til arbeidende muskler.

  Beleilig nok er det kombinasjonsprodukter som kombinerer alle disse ingrediensene og egenskapene. De er vanligvis kjent som PWO (pre-workout), og som navnet antyder tas disse før trening for maksimal effekt.

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  13 produkter

  per side

  13 produkter