×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Å føle seg vel

  Et variert og balansert kosthold basert på sunne råvarer i kombinasjon med en fysisk aktiv livsstil er nøkkelen til en kropp som føler seg vel.

  Helse og trivsel har aldri vært så i vinden som det er nå. Om man spør gjennomsnittet av Norges trenende befolkning hvorfor de trener regelmessig, får man i ni av ti ganger svaret "for å føle seg vel." Og at det fungerer kan nok både helsevesenet og alle som deltar i denne moderne folkebevegelsen skrive under på!

  Tips på treningsformer:

  • Joggingrunde på morgonen
  • Lett gymøkt på ettermiddag/kveld
  • Skogsturer på helgen
  • Å spise sunt

  Å bevege seg og få regelmessig mosjon, uansett form, er selvfølgelig et av fundamentene for en sunn livsstil. Men hvis du ønsker å holde deg frisk, sunn og våken, er det like viktig å være bevisst på hva du spiser. Man kan gå så langt som å si at et variert og balansert kosthold basert på sunne råvarer, er nøkkelen til en sunn kropp.

  Essensielle næringsstoffer

  Det er flere viktige næringsstoffer som er helt livsnødvendige for alle mennesker. Dessverre er det ikke alltid enkelt å få i seg disse gjennom det daglige matinntaket. Da kan det være smart og praktisk å supplere kosten med en rekke godt utvalgte kosttilskudd.

  I teten blant de store kosttilskuddene finner vi Omega-3 med de essensielle fettsyrene EPA og DHA.

  Tett fulgt av vitaminer og mineraler med vitamin D i spissen som er en stor mangelvare for oss nordboere. For å opprettholde et velfungerende immunsystem kan også et supplement av antioksidanter være et kjærkomment innslag.

  • Omega-3: med essentiella fettsyrorna EPA och DHA

  I tillegg til de nevnte produkter som fremmer en god allmenhelse, finnes det også spesifikke kosttilskudd for mennesker med leddplager eller andre milde plager.

  Viktigheten av en god natts søvn

  Søvn er viktig for helsen. En bra natts søvn er kroppens sjanse til å reparere og styrke seg. Også metabolismen påvirkes da søvnen påvirker mettelseshormonet leptin og sult-hormonet ghrelin som regulerer apettiten. Med bra søvn er det derfor lettere å holde vekten

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  8 produkter

  per side

  8 produkter