×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Magnesium CitraMate (135 mg), 90 kapsler

  Magnesium CitraMate er et magnesiumtilskudd fra Thorne Research Inc. hvor rent magnesium har bundet seg til citramat for best mulig opptak i kroppen.

  Les mer
  199,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A8092

  Magnesium CitraMate er et magnesiumtilskudd fra Thorne Research Inc. hvor rent magnesium har bundet seg til citramat for best mulig opptak i kroppen.

  • Magnesium bundet til citramat for best mulig opptak i kroppen
  • Med kun rene råvarer
  • Fri fra magenisumstearat, magnesiumoksid og salter av magnesiumfettsyre

  Thorne Research Inc.'s Magnesium CitraMate er et magnesiumtilskudd hvor rent magnesium har bundet seg til citramat, det vil si sitron- og eplesyre, for å garantere best mulig opptak i kroppen. Kosttilskuddet inneholder kun rene råvarer og inneholder hverken magnesiumstearat, magnesiumoksid eller salter av magnesiumfettsyrer.

  I kroppene våre spiller magnesium flere viktige roller. Blant annet bidrar magnesium til balansen av elektrolytter og til en normal energiomsetning. Dessuten bidrar magnesium til normal muskelfunksjon og til nervesystemets normale funksjon. Magnesium bidrar også med å opprettholde normalt skjelett og normale tenner.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Doser per forpakning:

  90 doser.

  Dosering:

  1 kapsel 1-3 ganger per dag i samband med måltid.

  Ingredienser:

  Magnesiumcitrat-malat, hypromelloskapsel, leucin, silisiumdioksid.

  Innhold per 1 kapsel (% ADI):

  Magnesium 135 mg 36%

  Allergiinformasjon:

  Hypoallergen. Det finnes ingen kjente allergener i dette produktet. Det inneholder hverken hvete, gluten, mais, gjær, soya, egg, meieriprodukter eller kunstige fargestoffer, søtningsmiddel, palmeolje eller stearat.

  Oppbevaring:

  Oppbevares tørt og svalt utilgjengelig for barn og dyr.

  Annet:

  Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn. Den angitte anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.