×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  L-Tyrosine, 100 caps

  L-Tyrosine – Rimelig ilskudd av aminosyren L-Tyrosin fra Twinlab. Et perfekt komplement til dine øvrige tilskudd som gir økt mental prestasjonsevne!

  Les mer
  279 kr

  Art nr.: 185-015

  L-Tyrosine – Rimelig ilskudd av aminosyren L-Tyrosin fra Twinlab. Et perfekt komplement til dine øvrige tilskudd som gir økt mental prestasjonsevne!
   
  • Aminosyre som spiller en nøkkelrolle i flere av kroppens funksjoner
  • Fremmer en økning av prestasjonsevne
  • Perfekt komplement til dine andre tilskudd
  • 500 mg L-Tyrosin per servering
   
  Twinlabs rimelige L-Tyrosine tilbyr deg en veloverveid mengde av aminosyren L-Tyrosin i praktisk tablettform.
   
  L-Tyrosin er en av de aminosyrer som bygger opp protein, og brukes ofte som ingrediens i produkter som har som mål å gi en høyere prestasjonsevne, samt fremme fettforbrenningen. Kroppen bruker tyrosin først og fremst når den lager flere av hormonene som inngår i hjernens belønningssystem, som dopamin, adrenalin og tyreoideahormoner. Dannelsen av disse medfører egenskaper som har positiv innvirkning på prestasjonsevne, følelse av velbefinnende og energi.
   
  Twinlabs L-Tyrosine passer atleten som vil forfine sitt kostholdsopplegg og f.eks. motvirke en stagnering i sin trening.
   
   
  Doseringsanvisning: Ta 1 tablett per dag.
   
  Antall doseringer per forpakning: 60
   
  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Tenk på viktigheten av et mangesidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er for friske personer over 18 år. Om du er gravid, ammende, lider av sykdom eller behandles med legemiddel bør du konsultere lege innen du bruker produktet. 

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side
  Varebeskrivelse: Kosttilskudd med L-Tyrosin.
   
  Innhold
  Per  tablett
  L-Tyrosin
  500 mg
   
  Ingredienser: Gelatin, klumpeforebyggende middel kiseldioksid, L-tyrosin, overflatebehandlingsmiddel (mono- og diglycerider av fettsyrer, magnesiumsalter av fettsyrer).