×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -35%

  Ultimate L-Carnitine BIG BUY, 360 caps

  4 x Ultimate L-Carnitine. 90 caps: L-karnitin er en aminosyre som er dannet i små mengder i kroppen og er nødvendig for normal fettforbrenning!

  Les mer

  Price as configured: 599 kr *

  916 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETMBLC

  BiG BUY:  4 x Ultimate L-Carnitine. 90 caps.

  Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

  Läs mer om produkten här:

  Les mer om produktene

  • Ultimate L-Carnitine, 90 caps

   Naturlig og effektiv fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate L-Carnitine består av den varemerkebeskyttede L-karnitin-kilden Carnipure™.

   • L-karnitin fra Carnipure™
   • Stimulerer fettforbrenningen
   • Effektivt kosttilskudd når du er på diett
   • Forbedrer yteevnen for treningsformer med langvarige økter

   Ultimate L-Carnitine er en enkel fettforbrenner av høy kvalitet fra Star Nutrition. Den er ”enkel” på den måten av produktets eneste aktive ingrediens er L-karnitin. ”Høy kvalitet” kommer av at L-karnitinet utelukkende kommer fra den varemerkebeskyttede og garantert rene råvaren Carnipure™.

   Så hvordan fungerer det? Vel inne i musklene tar L-karnitin seg av transporten av fett inn til mitokondriene, som er den delen av cellene der fettet forbrennes. Ved å innta ekstra L-karnitin øker man den mengden som kan brukes til å transportere fettsyrer til mitokondriene, og det vil i sin tur føre til at fettforbrenningen øker.

   Den økte fettforbrenningen som oppstår etter inntak av L-Carnitine, gjør det til et svært effektivt kosttilskudd for deg som trener for å oppnå synlige magemuskler. Det gjør også at produktet kan brukes som prestasjonsfremmende middel i treningsformer der fett er en viktig energikilde, for eksempel langvarige cardioøkter og omfattende kondisjonstrening.

   Dosering: Tre kapsler om dagen. Tas på treningsdager før treningen.

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

   Innhold

     per kapsel per 3 kapsler
   L-karnitin tartrat 500mg 1500mg
   -hvorav l-karnitin 336mg 1008mg

   Ingredienser: L-karnitintartrat (Carnipure), kapselmateriale (bovint gelatin), klumpforebyggende middel(E551), fargestoff (E171).

    

   Allergiinformasjon: Håndteres i lokaler som også håndterer gluten, egg, soya og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.