×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  L-Carnitine 3000, 31 servings

  L-Carnitine 3000 fra Pro Supps - L-karnitin hjelper nedbryting av energilag i cellene og spiller en viktig rolle for å gjøre fett tilgjengelig for muskelvev.

  Les mer
  349 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 9796-033R

  L-Carnitine 3000 fra Pro Supps - L-karnitin hjelper nedbryting av energilag i cellene og spiller en viktig rolle for å gjøre fett tilgjengelig for muskelvev, noe som fremmer muskelenergi. L-karnitin bruker de langkjedede fettsyrene som finnes i kroppen for energi, og støtter også et sunt miljø for vekst og utvikling av muskler, noe som fører til en sterk og definert kroppsbygging. L-karnitin kan konvertere fettsyrer som senere kan brukes som energikilde og også hjelpe kroppen til å miste fett i "vanskelige områder".

  L-karnitin inneholder ikke stimulanter og kan derfor kombineres med andre produkter / stoffer.


  Anbefalt dosering: Innta en spisekje (15 ml) L-karnitin to ganger om dagen, gjerne før måltid. 
   

  Informasjon: Dette produktet bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Husk at det er viktig å ha en aktiv og sunn livsstil.
   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.