×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Kre-Alkalyn Hardcore, 160 kapsler

  Kre-Alkalyn Hardcore fra Chained Nutrition inneholder rent pH-buffret kreatin som virker raskt og ikke behøver oppladningsfase!

  Les mer
  299,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6529-10

  Kre-Alkalyn Hardcore fra Chained Nutrition inneholder rent pH-buffret kreatin som virker raskt og ikke behøver oppladningsfase!

  • Smidige og lettdoserte kapsler
  • Direkevirkende - effektivt allerede fra første dose
  • Økt styrke og utholdenhet
  • Ingen oppladningsfase
  • Ingen væskeansamling

  Kre-Alkalyn® er et rent kreatin monohydrat som er pH-buffret for best mulig kroppslig opptak og muskulær absorbasjon. pH-verdien i Kre-Alkalyn® er så høyt som 12, noe som betyr at det er basisk og derfor kan overleve det sure miljøet i magen og bevares stabilt helt fram til tarmen der det distribueres til muskelcellene. 

  Andre kreatintilskudd, med nøytrale pH-verdier omvandles i større utstrekkelse til det ineffektive slaggproduktet kreatinin under spaltingen, som betyr at de må inntas i betydlig større doser for at man skal oppnå samme effekt. Den økte omvandligen til kreatinin er også det som vanligvis fører til bieffekter som økt væskebevaring hos kreatinbrukere, dette er altså noe man helt slipper med Kre-Alkalyn Hardcore!

  Kre-Alkalyn Hardcore behøver kun å inntas i en dose på 2 kapsler, ca. 30 minutter før trening for umiddelbar styrkeøkning, eksplosivitet og utholdenhet. Produktet trenger ingen oppladningsfase og binder ingen væske, som gjør den til en overlegen prestasjonsyter for atleter som vil ha sterke og synbart hardere muskler.

  At kreatin fungerer er det ingen tvil om. Faktum er at det finnes studier i hundretall som tilsammen viser dette. Kreatin øker prestasjonsevnen gjennom å fylle på musklenes kreatinfosfatdepåer. Kreatinfosfat er det drivstoffet musklene bruker ved anaerob, eksplosiv, aktivitet som  f.eks. styrketrening og sprintløpning.


  Kreatinfosfat er den fjerde største bestanddelen i muskelvev etter vann, aminosyrer og glykogen øker også muskelvolumet når man tillfører ekstra kreatin, som en følge av at musklenes kreatinfosfatdepåer fylles til bredden.

  Anbefalt dosering: Innta 2-4 kapsler 30 minutter før fysisk aktivitet.

  Antall porsjoner per boks: 80/40.

  Informasjon: Dette er et kosttillskudd og kan ikke erstatte en variert kost. Personer under 18 år skal ikke ta kosttillskudd, heller ikke gravide eller ammende. Oppbevares utilgjengelig for barn. Dagsinntaket bør ikke overskrides.

  Allergiinformasjon: Produseres i lokaler der det også hånteres egg, soja og melk, og kan derfor inneholde spor av dette.

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  3 Customer Review(s)

  per side

  3 Customer Review(s)

  per side

  Innhold per kapsel og per dosering (2 kapsler)

   

    1 kapsel 2 kapsler
  Kre-Alkalyn® 750 mg 1500 mg


  Ingredienser: Kre-Alkalyn ® (ph bufret kreatin monohydrat), storfe gelatin (kapselskall).