×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  E-vitamin

  Vitamin E er et rimelig og høykonsentrert Vitamintilskudd. E-Vitamin er en sterk antioksidant og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin E fungerer på samme måte som vitamin C.

  Hvor finner man vitamin E naturlig?

  Naturlig vitamin E finner du i en del av kostholdet våres. En rekke grønnsaker og frukt, som for eksempel brokkoli, tomater, gullrøtter, avocado og mango har høyt innhold av vitamin E. Andre kilder til naturlig vitamin E er diverse oljer, mandler, frø og forskjellige nøtter.

  Makrell, sardiner, ørret, laks og andre fete fisker er også viktige kilder til vitamin E. Vitamin E er en av de viktigste fettløselige vitaminer som kroppen våres trenger. Vitamin E er en fettløselig vitamin, som betyr at kroppen lagrer denne lenge. Dette i motsetning til vannløselige vitaminer som går ut av kroppen raskt.

  Hva gjør vitamin E og hvorfor er det viktig?

  E-Vitamin er en veldig sterk antioksidant, som er fettløselig og lagres i kroppen over lang tid. E-vitamin forsvarer kroppens celler mot å bli brutt ned og beskytter de viktige flerumettede fettsyrene i kroppen våres mot nedbrytning. E vitamin forbedrer immunforsvaret, fruktbarhet hos menn, blodsirkulasjon, hele nervesystemet og muskulaturen våres.

  Både kroppens nærings og avfalls transport styrkes bemerkelig. Vitamin E kan redusere risiko for øyeskader, hjerteproblemer, som for eksempel blodpropp og kreft spesielt i leveren. E vitamin har en evne til å redusere oksidering av kolesterol i blodet vårt som er en viktig egenskap.

  Hvem og når trenger du et E-vitamin kosttilskudd?

  Undersøkelser viser at folk flest får for lite E vitamin olje med kosten. Vitamin E kan forebygge kreft, hjertesykdom og hjerneslag. Studier viser også at vitamin E kan forsinke og forhindre utvikling av demens. For personer som har plager med mage og tarm anbefales også ett kosttilskudd med vitamin E.

  Dette vitaminet er livsviktig for kroppen. Med alle de forskjellige, positive og helsebringende effektene av dette kosttilskuddet, burde alle tenke på å starte med dette. Uansett hvilken aldersgrupper de hører til. Både unge og eldre kan ha mangel på vitamin E.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  1 produkter

  per side

  1 produkter