×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Multivitamin

  Multivitamin er et godt tilskudd for å sikre at du får i deg alle næringsmidlene du trenger i løpet av en dag. Dette er spesielt nyttig hvis du har et lite variert kosthold.

  Hva er multivitaminer?

  Multivitaminer er kosttilskudd som inneholder alle de vanlige vitaminene og mineralene som kroppen trenger. Alt er altså samlet i en tablett, slik at du slipper å ta en mengde ulike tabletter for å få dekket vitaminbehovet ditt. Dette gjør det praktisk og enkelt å ta kosttilskudd i hverdagen, og du slipper å bekymre deg for eventuelle mangelsykdommer på grunn av et lite variert kosthold.

  Vitamintilskudd er spesielt viktig om vinteren, eller hvis du har en aktiv livsstil og samtidig har en travel og stressende arbeidshverdag.

  Når kan det være bra å få et multivitamintilskudd?

  Multivitamintilskudd kan hjelpe deg når du føler deg trøtt og slapp, for eksempel om vinteren. Vinteren er en tid med lite sollys og det er heller ikke alle som er like flinke til å spise frukt og grønt. Multivitamin gir deg det du trenger av vitaminer, og kan bidra til at du unngår vinterdepresjoner, vårslapphet og andre plager som skyldes mangel på vitaminer og mineraler.

  Vitamintilskudd er også viktig for barn, gravide, ammende og syke og eldre, som kanskje ikke får i seg nok vitamin gjennom kosten.

  Velg variasjonen av multivitaminer som passer deg

  Det finnes flere typer av multivitaminer, slik at du kan tilpasse det etter eget behov. Noen gir deg mer overskudd, andre gir deg finere hud, og andre typer er generelt helsefremmende. Flytende multivitamin kapsler gjør det enkelt å få i seg tablettene. Tablettene smaker ingenting, og kapslene er lette å svelge.

  Ved å bruke vårt filter er det enkelt å finne fram til hvilken type tilskudd som passer til ditt behov, uansett diett, alder og hvilke egenskaper du vil at tablettene skal ha. Vårt utvalg inneholder kosttilskudd for alle behov.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  20 produkter

  per side

  20 produkter