×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Antioksidanter

  For å kunne ivareta et sunt kosthold, er det viktig med rikelig inntak av antioksidanter. Det omfatter viktige stoffer som mineraler, vitaminer og fargestoffer som bedrer kroppens funksjoner.

  Hva er antioksidanter?

  Antioksidanter er viktige stoffer for kroppen som omfatter mineraler, vitaminer og fargestoffer. Viktige fargestoffer finnes i frukt og grønnsaker. Antioksidanter arbeider for å hindre skader i kroppen som kan føre til oksidativt stress, på grunn av frie radikaler. Stoffer som vitamin C, E og A kan man få gjennom mat.

  Det samme gjelder betakaroten og selen. Hard trening kan raskt føre til mangel på disse stoffene. Det er derfor viktig å tilføre kroppen disse viktige næringsstoffene gjennom enten mat eller som et vitamintilskudd. Det er egentlig ikke så komplisert, en kopp med grønn te kan gjøre susen.

  Derfor bør du spise antioksidanter

  Det dannes stadig mengder med skadelige stoffer, under stoffskifte. Derfor bør man spise antioksidanter, slik at cellene i kroppen ikke skades og holdes i sjakk. Oksidativt stress kan også påvirke huden din, slik at du får flere rynker. Antioksidanter vil både holde deg ung og frisk.

  Det kan forebygge en rekke alvorlige livsstilssykdommer, ved å inkludere det i ditt daglige kosthold. Du kan ta antioksidanter tilskudd som både pulver eller kapsler med like god effekt. Dessuten så har du langt mer energi til overs, for å utføre dine daglige oppgaver.

  Bredt utvalg av antioksidanttillskudd

  Antioksidanter finner du et stort utvalg av som tilskudd hos Gymgrossisten. Det er mulig å få det som vanlige tabletter, pulver, flytende og kapsler med vegansk innhold. Som mellommåltid kan du knaske på noen gode poser med tørkede blåbær eller multe. Du finner en rekke organiske te med spennende smaker.

  Kreftkjuke te inneholder sopp og vanilje. Pulveret passer like godt til smoothie som te. Gurkemeiepulver og organisk bipollen pulver er kjemperike på antioksidanter. Det kan drysses over maten eller blandes i drikke. Pulveret inneholder både mineraler, vitaminer og enzymer om du ønsker alt på en gang!

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Økologisk
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  26 produkter

  per side

  26 produkter