×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Pump & NO

  Hva er NO?

  NO er en kjemisk forbindelse mellom Nitrogen og Oksygen. Disse to stoffene danner tilsammen nitrogenoksid når de reageres med hverandre. Men de reagere kun med hverandre under forbrenning av høye temperaturer. Denne reaksjonen av nitrogen og oksygen kan også skje i kroppen vår, spesielt i muskelen våre under intense treningsøkter.

  Den funksjon som nitrogenoksid har på kroppen vår er blant annet at fungere som en budbringer i musklene våre. Stoffet sender ulike overføringer, eller beskjeder med nerveimpulser til hjernen vår om hvordan kroppen og musklene våre har det under treningsøkten. NO er også, blant annet, blitt brukt i behandling av hjerteproblemer,

  Hva er PWO?

  Begrepet PWO kan virke litt mystisk, men det er i grunnen ganske enkel forklaring på hva dette er. Bokstavene er bare en forkortelse på Pre-workout. Som i norsk oversatt betydning betyr ulike energiprodukter som vi inntar før vi skal utføre ulike fysiske aktiviteter med prestisjefremmende formål. Det kan for eksempel å løfte tunge vekter under en konkurranse, eller løpe raskt på en kort distanse.

  Formålet med å bruke energiprodukter med slik effekt er fordi effekten av produkt er ganske umiddelbar etter at det er blitt inntatt i kroppen. Stort sett er slike produkter i pulverform, og vi blander dem med væske og drikker det.

  Når kan det være bra å ta Pump & NO?

  Det er ikke bra for kroppen med for hyppige og intense treningsøkter jevnt over på ubestemt tid, men noen ganger skal vi, og trenger vi yte litt ekstra. Det kan blant annet være i forbindelse med ulike idrettskonkurranser. Da trenger musklene en liten kick start, både for å komme i gang og ikke minst for å holde seg jevnt gående under hele ytelsesperioden.

  Det er egentlig bare et muskel pulver som hjelper musklene dine til å holde et høyt aktivitetsnivå under intense øketer, om det er i konkurranse eller effektivisering av treningen. Det er også mulig å bruke det som et kosttilskudd om du ønsker det.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -
  Tidspunkt for bruk
  Vis mer + Vis mindre -

  31 produkter

  per side

  31 produkter