×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Omega-3

  Omega-3 er flerumettede fettsyrer som kroppen trenger for å fungere og holde seg frisk. Disse fettsyrene er livsviktige i kroppen vår og får god helse.

  Hva har omega-3 for rolle kroppen?

  Omega 3 er noe alle mennesker har i samtlige celler i kroppen. Kroppen vår produserer veldig lite av det på egenhånd, og det er derfor viktig at vi får i oss ekstra igjennom dietten vår. Omega 3 fettsyrer er viktig for blant annet blodtrykket hvor det får blodårene til å slappe av. Det kan hjelpe å bekjempe betennelse i kroppen og er viktig for immunforsvaret og vekst.

  Disse fettsyrene er spesielt viktig for barn fordi det påvirker hjernen og påvirker læreevnen, ettersom at det påvirker hjernefunksjonen.

  Når kan det være bra å ta et omega 3 fettsyre tillegg?

  Menneskekroppen klarer ikke å lage Omega-3 fra bunnen av, men er noe vi får i oss igjennom fet fisk som sild, makrell og laks, eller linfrø og olje, eller planter som kiwi, parilla og tyttebær. Avokado og nøtter er også gode kilder for sunne fettsyrer.

  I dagens samfunn får vi veldig ofte i oss for lite av de nødvendige vitaminer og mineraler kroppen trenger og det er derfor anbefalt for alle å ta Omega 3 tilskudd. Om man ikke er ordentlig viking og tar en teskje tran hver morgen, kan man også ta omega 3 kapsler som har samme funksjon.

  Hva er fettsyrene EPA og DHA, og hva er de for funksjon i kroppen?

  Noen av de viktigste omega 3 fettsyrene kroppen trenger er icosapentaensyre EPA som er viktigst for hjerte og karsykdommer og docosahexaensyre DHA som er viktigst for hjerne og synsfunksjonen. Begge disse fettsyrene er noe kroppen har begrenset mengder av fra før og må tilsettes enten igjennom variert og riktig mat, eller ved å ta ett kosttilskudd.

  Oppigjennom tidene har det blitt gjort mange studier på hva kroppen trenger og omega 3 er noe av det viktigste kosttilskuddet du kan ta for å forbedre helsen. Det er også viktig når det kommer til trening fordi det hjelper kroppen å fungere maksimalt.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Kjønn
  Vis mer + Vis mindre -
  Økologisk
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  35 produkter

  per side

  35 produkter