×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  MCT

  En sunnere olje med flere ulike helsefordeler er MCT. Dette er et kosttilskudd som fungere bedre og mer langvarig enn kokosnøttolje. Oljen er både energigivende, og et godt alternativ for de som har ulike matintoleranse.

  Hva er MCT?

  Vi har sunne og usunne fettsyrer. Begge deler inneholder enten karbon eller hydrogen, men det er lengden på selve kjeden med det kjemiske stoffet som varierer. Det er også lengden som avgjøre hvor sunn eller usunn den aktuelle fettsyre er. Fettsyre mct inneholder en mellomlang kjede, den er sterkere, og den inneholder to viktige stoffer som kroppen trenger, blant annet kaprinsyre og kaprylsyre.

  Disse hjelper til å produsere mer langvarig energi til kroppen. Dessuten absorberer de raskere og fordøyelse fortere i kroppen. Ønsker du mer langvarig energi, som samtidig ikke bruker mye tid i fordøyelsen er mct et meget godt alternativ.

  Hva gjør MCT?

  Det er flere ulike helsefordeler ved å bruke Mct olje. Som allerede nevnt, mer langvarig energi til kroppen, og perfekt for de som har ulike matintoleranse, men det er flere fordeler enn dette. Mct olje har også en god effekt om man ønsker å gå ned i vekt, ikke minst fordi vekttapet blir en mer naturlig prosess for kroppen.

  Oljen hjelper blant annet til med økt forbrenning, og minsker søtsuget. Oljen er viser også en god effekt på sterkere immunforsvar, og faktisk i forbindelsen med forbedring av hukommelse. Det er vist gode resultater på bruk av blant annet mennesker med alzheimers.

  Når trenger du MCT?

  Det er ikke farlig å bruke Mct fett daglig Oljen kan lett tilsettes i maten, og brukes gjennom våre daglige mat rutiner. Trenger du rask energi i ulike sammenhenger gir mct olje det energitilskuddet som du trenger. Dette er ingen mirakelkur, men studier og forskning viser gode resultater både i forhold til økt energinivå, og vekttap.

  Det er mange som mister energi når de ønsker å gå ned i vekt, men med bruk av denne oljen hjelper den å opprettholde en viktig balanse i kroppen. Kroppen trenger fett, men sunt fett, selv om man ønsker å bli kvitt noen overflødige kilo.

  Les mer Les mindre

  Filter

  Varemerke
  Vis mer + Vis mindre -
  Økologisk
  Vis mer + Vis mindre -
  Bruksområde
  Vis mer + Vis mindre -
  Diett
  Vis mer + Vis mindre -
  Form
  Vis mer + Vis mindre -
  Størrelse
  Vis mer + Vis mindre -

  10 produkter

  per side

  10 produkter